Sunday love!

Lite trist väder har vi allt fått idag, och det är väl anledningen till att jag inte riktigt kommit igång än. Måste röja undan, annars kommer bara morsan göra det när hon kommer hit sen och det får hon inte haha.
Har ju jobbat en del så städningen här hemma har blivit lidande. Så idag blir det dammsugning tvätta golven och plocka undan lite. Sen lite gungning och sen kommer morsan/mormor och jag ska iväg och jobba. Börjar halv 4 till 21.15.... Förra söndagen var det rätt drygt då mellan 7-9, sitter ju i kassan men med tanke på att det är lönehelg så hoppas jag att vi får mycket att göra idag oxå:)

Efter att ha plockat dockor i hela lägenheten sitter dom nu uppradade i soffan haha. Ibland känns det inte riktigt lönt att plocka undan. Men lillan har ju åtminstone satt dom fint:P

Lönt att skriva när man egentligen inte har något vettigt att skriva haha.
Kanske tittar in en runda och skriver en liten trudelutt innan jag börjar.




Miss you!



Härliga sol! :D

Oj då, har inte skrivit sen i söndags. Ja tiden går snabbt. Det är verkligen en helt underbar morgon. Solen lyser och himlen är blå. Våren känns vara på väg, fast visst finns det dom som påstår att det blir en ordentlig snöstorm igen runt februarilovet, eller sportlov är det kanske... Hur som helst, tror inte jag det. Klart att våren är på väg och det är bara en tidsfråga innan blommor och blad tittar fram:D

Blev stressinringd igår från jobb, var i stan och fönstershoppade, typ:P, så blev en lite förvirrande fredag men va fan, timmar vill ja ju ha:D Idag börjar jag 11 till 17, soft dag, skönt att komma hem i tid så man hinner laga middag och mysa med tösen innan det är sängdags. Men med tanke på att det är lönehelg så blir det nog rätt mycket att göra, kan tänka mig att det kommer en hel del folk och handlar och handlar mycket idag. Men det ska bli skoj, man ska ju ha något att göra, annars är det ju inte skoj:P

Nä men efter jobb blir det nog bara lördagsmys, lite gottis, en bra film, låter som en fin fin lördagskväll:D

Ha en riktigt bra dag och ta vara på solen:P



Och jag höll nästan på att glömma:P


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN LILLSYRRAN :D


Underbara härliga söndag <3

Då var det söndag igen, sköna härliga söndag haha. Planerna var besök på willys egentligen, köpa lite billiga blöjor ihop med min vännina M och hennes underbara son, och min lilla sessa såklart. Men så ringde det från jobb att jag kunde jobba 15 till 21.15, klart jag tog det, alla möjligheter tas, speciellt när jag precis börjat. Så vi skippade willys eftersom jag inte visste om vi skulle hinna tillbaka i tid eftersom bussarna går så dåligt på söndagar. Iallafall blev det en liten trip till netto och en närliggande lekplats och gud vad vi lekt, ungarna i all sin ära men även vi vuxna haha, cyklade runt och busade. Och fikade med lite billigt willys kaffe, kex och frukt... Var jätte mysigt och trevligt. Har gjort lite äventyrsplaner för nåsta helg om inte jag jobbar!

Härligt att kunna säga att jag kanske jobbar haha. Känns som sagt tidigare riktigt riktigt bra:D

Nu ska jag gå och joina min kära sambo, som förövrigt diskat städat undan och tvättat golven, det e inte helt fy skam inte, på lite fika innan det är dags att bege sig mot jobb.


Ha en riktigt härlig och bra söndag där ute.
Puss på er




Ja visst får man träffa en massa intressanta människor....

och var dag lär man sig något nytt! Så skulle jag vilja förklara min nya arbetsplats. Ni tycker säkert att jag tjatar om detta jobbet som kanske för en annan person inte är speciellt upplyftande. Men har man inte haft mer än ett bar vik och ett jobb där du jobbar 8 tim i mån (dock otroligt roligt och givande) sen man slutade skolan 06 så är det rätt stor grej att ha ett jobb. Vill inte och har aldrig velat vara en av dom som blir omhändertagna av alla andra och förhoppningsvis kommer jag stå till 100% på egna ben mycket snart!

Iallafall så trivs jag fortfarande jätte bra och tycker det är jätte roligt, själva jobbet och kunde inte haft bättre kollegor! :) Jobbade idag mellan 08.10-19.00 ungefär. Roligt men gud vad trött jag är. Ska strax krypa i kojs för imorgon är det på det igen:D Underbart!! Och har man tur så kanske man får nått i helgen med... Om inte blir det nog lite tvättning och mys och antagligen besök av vänninan med hennes gullungar.

Usch känner hur ögonen går i kors, en skön känsla när man vet att sängen bara står och väntar på en, så nu ska jag ta mig lite kallt vatten, en nattacigg och sen krama min kudde....


Sov gott och dröm underbara drömmar. O glöm inte!                        Ingenting är omöjligt!



Mia Loves Sandra Bullock:D

Snart ska jag ta min plats i soffan och för tredje dagen på raken avnjuta en film med en av mina absoluta favoritskådespelorskor (hmm undrar om det där stavades rött nu hihi) Sandra Bullock... Miss Secret Agent, den svenska översättningen haha. Ska bli mysigt.

Haft fin fint besök idag av en mycket god vän som för en gångs skull slet sig från barnen och kom helt alena:D:D Blev lite Othello som hon vann stort trots det var första gången hon spelade det haha, och sen vann hon yatzy oxå den jäveln haha. Jätte trevligt hade jag snäckan så det får vi snart göra om:D oj då, nu har klockan bli 10 över och min film har börjat, ha en najs tisdag imorgon Puss

Oh and btw, blivit inringd och ska jobba imorgon:D Härligt:D

Rysare väder idag!

Dimman är tjock där ute, när det blir mörkare så blir det riktigt rysarväder :P Mysigt tycker jag och funderar på att hotta på en liten skräckis senare men det blir väl något komedi som går på tv i slutändan ändå.

Idag har vi varit på stan en runda, kollat loppis och fått hem lite nya gardiner, Trelleborgspengen från 87 som jag saknade, för er som inte vet så är jag född 1987 och därför jag ville ha den, en rockig Elmo fick vi också tag i och gubben några gammla mobiler. Sen blev det ute lek med tösen och vänninans påg. Vi fick alla sprungit av oss lite i parken, efter alla tuppar haha. Att det kan vara så skoj:P

Sen innelek och fika, passade utmärkt, och precis innan vi stack hem tittade vi in en runda på Valen där 2 män väderade gamla saker. En äldre man fick värderat sitt armband till 500000 kr, 1 halv miljon, inte illa alls, men hade de varit jag så hade jag varit rätt så nervös när man skulle hem igen, visst var där flera väktare och poliser på plats men inget utanför. Dessutom sa dom allting på högtalare..... Det var intressant att se iallafall men stannade bara en liten stund, sen hem. Ja vi väntade på bussen i 20 min också suck men det är sånt man får ta. Nu är det bara mysstund här hemma, det är ju lördag. Så jag ska släppa datorn och bara vara en stund, ha en najs lördag!

Bebisar överallt! <3

Ner i tvättstugan och sen upp igen, plocka leksaker, reklamen ligger överallt, sängen bäddas och disken väntar.
Ja så ser väl ett småbarnsliv ut, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt!
För när dagen är slut och man sitter där och läser dessa oändligt många böckerna och får en puss och hör dessa tre orden, Jag älskar mamma, då finns det absolut ingen annanstans i vår värld som jag vill vara!


Känns som alla får barn till höger och vänster nu för tiden, jag antar att det blir så när man nått en viss ålder.
Iallafall har jag sett en massa underbara små bebisar dom senaste dagarna, både irl och på bild, och gud vad man blir sugen haha, (påpekar att nä jag har inga planer på fler barn just nu) Men man blir sugen, och man minns, tiden går verkligen allt för snabbt och det känns som jag precis fick hem min lilla tös. Och hon var så liten, mini kläder. Haha..... Dom är verkligen otroliga dom små liven. Så mycket dom lär sig snabbt, hur dom får oss att ändras, att förstå, speciellt att förstå våra föräldrars oro när vi själva var yngre. Min dotter har verkligen gett mig en mening med livet. En lycka som jag aldrig skulle kunna förklara i ord. Älskar dig min lilla tös!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oj vad djup man lyckades bli haha. Reflekterar lite nu när man är själv hemma, har lite lugn och ro.
Sitter ibland i tankar och minnen från förr, jag är glad att jag har dom.
Men nu är jag redo för en ny början, med ett nytt jobb och förhoppningsvis kommer våren!

Ha en fin dag puss

Salve!

Igår var en riktigt bra dag. Att sitta i kassan var jätte roligt, mycket att tänka på ja, men till och med jag lärde mig några koder och för att vara mig så är det ingen dålig bedrift. Iallafall, en dag har jag varit på mitt nya jobb, idag ska jag vara med på stängning och det kommer bli intressant, se hur allt går till. Och att dessutom komma in ordentligt i hur kassan funkar och när man ska trycka på vad. Medarbetarna är jätte trevliga, dom jag träffat, dom är ju rätt många:P Och ja, ALLT känns bra!

Sambon skulle upp tidigt idag och då vaknade jag oxå så det är därför jag sitter här nu, inget egentligen mer att säga så jag antar att jag avslutar. Får väl städa nått, ser rätt fint ut haha men nog ska man väl kunna hitta något.

Ha en fin dag alla mina små kycklingar:D

Puss



Lite nyvaken precis på
fotot men på fotot är det
sommar, därav de fina ljuset hihi
Och nu är det bara mörkt och kallt
Längtar till våren!

Roligt med Översättningsprogram:D Natti natti!

Bonum nox meis chronotribe parum visum pullos et sic chronotribe vidit et audivit nos diem alterum! Oscula hugs

Errare humanum est, ignoscere divinum!


Fundersam!

Känns lite tungt i hjärtat idag, vet inte riktigt varför, om det är detta ruggiga och otrevliga slaskande eller om det är nervösiteten inför det kommande jobbet eller annat.

Gångna tider etsas fast i bakhuvudet, personer som gjort mig till den jag är idag, många av dom har försvunnit eller blivit bortkörda. Inget jag gjort har jag ångrat men kanske kunnat hantera bättre.
Men som sagt har dom gjort mig till den jag är idag, på gott och ont, och ibland saknar man att ha dom i närheten, eller åtminstone ett samtal bort.

Känner mig lite ensam oxå (haha oj vad jag klagar idag) Tösen och gubben sover redan sött och Will Smith i cowboy mundering förgyller kvällen men visst hade det varit trevligt att ha något brevid att flabba med. Brukar visserligen ha Bes här men idag var hon trött så det får man respektera:P




Hallo!

Lördags förmiddag och här är det mest lugnt och skönt, diskat och torkat av så är det avklarat, efter den mycket goda middagen igår. Madicken spelas i sovrummet och jag hottar in lite bilder på fejjan, fanns färre än jag trott men inte varit på foto humör. Men det kommer nog, om inget annat när alla små blommor börjar titta fram och vi kan ju kanske hoppas att det kommer snart. Och visst tycker jag om snön men nu är det mest blöt och äckligt. Dessutom är ju julen förbi så nu hade det varit mycigt med grönska.

Ska jobba några timmar sen, titta på Mega Mind. Verkar vara en rolig film och ja jag tycker om animerade filmer så varför inte :9

Äsch nu har jag inte mer att säga... men kommer säkert något nytt en annan dag:D Ha en härlig lördag


BTW!

The Tourist


Lite förutsägbar men riktigt bra!
Se den!:D

Jag har fått jobb! :D

Sitter fortfarande och förundras över att jag nu fått in en fot, fått en chans haha. Känns bra, riktigt bra, det måste jag medge.  För er som inte än vet det, jag har fått JOBB! Har inte haft mer än vik och praktiker sen jag slutade skolan 06 och nu äntligen har jag fått in en fot och det känns underbart! Visst är jag ju kontaktperson också men det är 8 tim i månaden och mer ett jobb vid sidan om, inget man livnär sig på. Och för att vara helt ärlig så hade jag kunnat jobba som kontaktperson gratis, det är så givande och roligt.

Iallafall kommer jag nog inte säga i detta läget var jag ska jobba här, det finns på FB för familj och vänner. Kanske när jag känt mig för och kommit in i rätt tempo så berättar jag haha, fast vissa av er kommer nog träffa mig ändå, om ni är trelleborgare. Är fortfarande i chock haha. Trodde att jag skulle få samma svar som jag så många gånger fått tidigare, "Tack för din ansökan men platsen är nu tillsatt" Det har ju låtit och stått skrivet så, så många många gånger att visst tappade man modet och hoppet lite. Men nu vet jag att visst går det att få jobb, och att vara ihärdig och visa att man vill verkligen funkar.

Visserligen börjar jag med provanställning, som på alla andra ställen, men det ska vi få avklarat med galant ska ni se:D Och att få ett jobb där man vill och har velat ett bra tag jobba är inte helt fy skam!

Nu har jag tjatat nog om det haha, jag är bara så glad!


Känner mig duktig och produktiv idag!

Känner mig lite duktig, inte nog med att den goda middagen som bestod av kyckling, potatis, morötter, gröna bönor och sås är avklarad, disken är fixad, undanplockat, dammsugat och torkat av skåp och dörrar och kylen är rengjort, känner mig väldigt produktiv idag:D känns bra. Snart ska hoppetossan i säng och sen hade jag tänkt sätta mig ner och skissa lite i ett gammalt block som jag hittade mitt i avtorkandet. Blir det något fint skissat så kan ni få se det en annan dag.

Veckan blir relativt lugn, inget mer än jobbsök tis, ons o tors, fredag ART på UF, vilket faktiskt är riktigt kul att vara med på. Och till helgen blir det ev bio med tjejen jag träffar och har kul med! :D Känns som detta kommer bli en bra början på 2011. Och shit, det slog mig, 2011, tiden går oerhört snabbt. Får hoppas att sommaren snart kommer så vi kan slänga av oss vinterpälsen och njuta av härliga sommarkvällar ute i trädgården. Och bollspel med grannungarna:D

Hoppas ni fått en härlig start på det nya året och God Fortsättning


Lots Love! <3

<3!Gott Nytt År! <3

Mitt Gott Nytt års inlägg ville visst inte haha, så nu kommer det:D




Och God Fortsättning till er alla:D

RSS 2.0