Var tar snön vägen?

Ännu en snöfri lördag. Med tanke på att det är första advent imorgon så är avsaknaden av snö lite sorglig. Men, och det kanske bara är jag som inbillar mig men det känns som om det har blivit kallare dom senaste dagarna så jag är definitivt hoppfull. Idag blir det jobb, hela kvällen. Men jag och lillan har ändå hunnit med både loppis och mata ankorna i parken innan hon lämnades till farmor. Efter jobb blir det lite tjejkväll med lillasyster och min underbara vännina B <3 Massa massa kackel blir det hehe, i vanlig ordning.

Ja hmmm var det inte mer jag hade att säga?

Nä då är det väl lika bra att avsluta detta inlägg innan det bara blir en massa babbel haha.

Ha en trevlig lördag alla :D

Bla bla bla :)

Aj aj två veckor sen jag skrev senast. Har blivit lite inlägg på matbloggen min men där har inspirationen sinat lite igen haha. Men snart kommer det en massa massa där ska ni se. Bara mitt pepparkaksslott kommer nog ta upp en hel del tid. Får se hur det kommer gå. Jag vet hur det ska se ut, men frågan är om jag kommer kunna göra det lika fint som det är i tanken.

Annars går tankarna mycket åt julen, både all matlagning och bakning men även pyntet musiken och allt runt julen. Snön finns det ingen än, fortfarande plusgradigt så någon snö än lär vi inte se tyvärr. Men det kommer väl någon gång förhoppningsvis, till julafton det tror jag tyvärr inte men det är inget att hänga läpp för, vi kommer ha fullt upp ändå och sen när snön verkligen kommer så blir det pulkaåkning så det räcker och blir över.

Dagarna flyter på. Jobb lite då och då. Mer jobb ena veckan och mindre nästa. Men så är det ju, mer under sommaren för dom som är timanställda under semester och sen lite mindre, men än funkar det bra. Och jag trivs. Annars kommer det som sagt bli en del bakning och matlagning framöver. Gått med i en christmas cookoff som min vän fixade på fejjan så ska bli intressant vad alla kan tänkas hitta på att göra :) Få lite inspiration om inget annat. Sen att jag ska ha jul hemma hos mig i år är ju bara bra för då får jag en chans att laga massa massa roliga saker. En massa nytt som jag aldrig gjort förr :)

Vet inte riktigt om det är speciellt juligt men hittade en recept för ett tag sen på maränger som hon alltid gjorde till jul så jag har börjat idag till cookoffen med att göra maränger som blev goda men dock tyvärr inte lika fina som första gångens omgång. Men då gjorde jag dom för hand med en vanlig visp och denna gången testade jag på att göra med elvisp, det gick ju helt klart snabbare haha men dom blev finare förra gången.

Ja nä helt plötsligt blev det en massa text. Har väl inget intressant att säga egentligen och ska kolla igen och sätta in lite foton som sen ska in på min matblogg, om ni vill titta in på den så klicka HÄR :D

Ha en trevlig kväll alla Puss och kram <3


Snart jul!

Hallå hallå

Det tar ganska lång tid innan ett nytt inlägg pryder min kära blogg.
Det är ju så att jag faktiskt fått till en ny blogg igen, som handlar om mat, helt enkelt en Matblogg
Och vill nu titta in så finna den här: MammaMiasBlogg

Där har inte kommit så mycket roligt än men det kommer ska ni se, om inget annat så nu till julen.
Allt det taditionella ska ju självklart bakas och lagas men lite ny inspiration kommer ni allt få se, som tex hemmalagad glass i ny tappning och mitt försök till pepparkakshus kommer vissas haha.... Har min bild i huvudet om hur det kommer se ut men sen får vi se om det blir likadant i verkligheten... Det kommer om inget annat vara 100 ggr svårare att få till rätt än vad det känns som nu haha.

Vardagen flyter annars på som vanligt, lugnt och skönt:D Jobbet funkar fin fint och jag trivs med det samt kollegorna :D

Oooh längtar så himla mycket till jul... eller iallafall första advent, till allt pyntande, julgran (fast inte förrens typ en vecka innan jul eftersom vi kör på riktig gran) Sen ska jag torka frukt och göra arrangemang... oj oj oj vad massa ideer jag har haha, får se om man har tiden och orken till allt... men det ska bli kul att göra allt:D

Nä nu ska jag hänge mig till discovery igen:D

ha en najs kväll

Bisses

RSS 2.0