Slängde.....

just ihop en ny stil på min lilla blogg, hottade även in ett nygammalt foto på mig, ibland kan man ju allt behöva lite förändring:D Hoppas ni alla får en riktigt härlig dag, kväll och natt imorgon:D


Superglad är man här, lillsyrran Nadja fixa till lite ljus och ram och så:D

Diskmaskin... Ja Tack!

Ska väldigt snart bege mig ut i köket och diska efter middagen, så slipper jag det senare (rättare sagt imorgon haha) Suck. Så otroligt tråkigt att diska, diska diska diska, när ekonomin tillåter så ska jag banne mig investera i en diskmaskin!!
Det är nog utan tvekan det tråkigaste när man kommer till hushållssysslor, Nä det ÄR det tråkigaste, Kanske för att man verkligen gör det hela tiden. Tjatigt värre.....

Igår var jag och tösen hos en kär vännina, barnen lekte verkligen av sig haha och vi töser kacklade haha, vad annars, nä men vi snackade, spelade lite kort och hade riktigt trevligt.

Idag har vi varit en runda i stan, köpt pärlor och pärltavlor (heter det väl?) och två fin fina tröjor på rean.
Och nu väntar disken, hade jag varit lite mer rutinerad så hade jag tagit itu med det redan när vi ätit klart men så blidde det icke. Så nu står disken där och hånar. Suck. Orkar inte alls men dags att lämna datorn, ta itu med disken och sen mysa lite med världens mest underbara tös!

Ha en härlig kväll... Snart är det 2011:D

Såååååå Heeeet!!!!!

Såg häromdagen filmen The Proposal med då Ryan Reynolds och Sandra Bullock, Så härlig mys film,

Riktigt romantisk och rolig, se den!


Elvis, snöbollskrig och jul!

Ja visst har man gjort en del, tänkte jag skulle hotta in lite bilder till er nu som jag sagt ett tag. Sen ska jag och sessan nog dra iväg till Willys och handla hem lite mat som inte är julrelaterad :P




Äsch det får räcka med dom fotona, tar sån tid att ladda upp, säkert suttit med dom en timme nu. Det är foto på suddigt utelek haha, Elvis och julafton, mitt vardagsrum med gran och grejer och julmaten och min skinka som jag faktiskt blev rätt stolt över:D

Ha en najs dag

Haft en ljuvlig Jul!

Hej på er!

Skrev faktiskt ett inlägg igår men det försvann visst. Julen har flytit förbi och snart är det vanliga dagar igen, fram till nyår iallafall.

Lillejulafton firades hos min mamma, blev jätte god mat och gott sällskap, och en massa fina och bra julklappar.

Julafton var det högt tempo hela dagen haha, min första jul här hemma ju och jag kan ärligt säga att jag antagligen inte klarat det om det inte varit för Besa och lillasyster Nadja som hjälpte mig med lite städning och matlagning.
Om inget annat så hade vi jätte roligt ihop. Julbordet kunde inte ha varit bättre, i mina ögon och skinkan som jag fixade lite annorlunda med hounung och neijlikor blev en ny och speciell sak på julbordet som förövrigt smakade jätte gott (om man får skryta lite hehe)
Ja innan middagen blev det såklart lite Kalle Anka och efter blev det en snabb disk för att sen öppna dörrarna för pappa med familj, inte mindre än 8 barn i olika åldrar för er som kanske inte känner mig så bra, ni kan förstå att det livade upp stämmningen massor, men det är härligt med alla dessa underbara ungar, alla syskon att ha med dom på julafton än mer. Dottern fick alldeles för mycket saker enligt min mening haha men jag antar att det lätt blir så när det är ensambarn och första barnbarnet och förövrigt första barnsbarnsbarnet på min sida. Men någon gång blir det nog ett litet syskon, dock inget som är aktuellt just nu, även om jag ljugit om jag sagt att jag inte saknar det där lilla underbara knytet.
Iallafall var det verkligen en jätte trevlig jul, och jag gör gärna om allt! Fast men kanske lite lite mer planering runt maten. lite mer förberedelse oxå kanske haha. Men vi fick allt klart och fixat och gott blev det så helt fy skam var det definitivt inte.

Juldagen tog vi det bara lugnt, trötta efter gårdagen, titta på lite mysiga filmer och testade alla nya fina julklappar och idag tog vi oss ner till stan en runda för att titta på mellandagsrean, hittade en söt liten tröja till lillan och hon själv köpte sig en prinsessplånbok att ha sina adventspengar i. En del folk och inte mycket mer av intresse så vi ska ner där en annan dag. Lite förkylda har vi också blivit så man får väl ta det lite lugnt så vi kan gå ut och hitta på något kul i snön imorgon.

Nä nu är jag helt slut och ögonen går i kors, kommer lite bilder till er som vill se sen, ha några riktigt sköna sista dagar på 2010 och GOD FORTSÄTTNING :D

I Love Christmas:D

Nu är det lugnt och skönt i mitt hus, dottern sover sött och sambon är ute och tar sig lite frisk luft (typ) och jag, ja jag sitter här och är fruktansvärt mätt av morsans underbara julmåltid med allt som hör till, och inte nog med det, himmalagade risalamalta eller hur det nu stavas, och strax ska jag flytta min fokus till tv där en underbart romantisk och mysig film har börjat, tror den heter The Holiday med bla Cameron Diaz, Jude Law (mums).
Tyckte dock att jag skulle titta in här eftersom jag inte riktigt haft tiden dom senaste dagarna,

Var i tisdags med mamma och Syster N på Elvis med kör konsert i St Nicolai, riktigt häftig upplevelse det måste jag säga, och med kyrkan full blev det verkligen en riktigt härlig stämmning.

Sen har jag julhandlat massor, julklappar, julmat och en massa massa tillbehör. Och idag har jag först varit ute i stan med Bes och dottern och köpt dom sista julklapparna, dom svåraste, sen hem och göra sig iordning för en mysig julkväll med mamma, hennes sambo och syrran:D

Och imorgon blir det lite mer städning och sen matlagning för hela slanten:D

Ha en helt underbar kväll alla och om jag inte får chansen att titta in imorgon så önskar jag er alla en riktigt
GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! :D


Mannen med rösten!

Har ju inte berättat att jag var och såg Jay Smith i lördags, riktigt bra sjöng han som alltid. Kommer lite amatör inspelade videor så fort jag fått ut dom på youtube. Tänkte hotta in en bild på snyggingen iallafall




Julbord:P

Så nu har jag skrivit mig en lista på vad som kommer finnas på mitt julbord, och för att vara helt ärlig så är det mer än man tänkt sig haha. Ändå har jag utelämnat några få saker, tex revben och brunkål. Men tankarna går verkligen till över havet, i USA, har länge sagt att någon jul så ska jag köra temat amerikansk jul, granen klapparna och maten ska vara amerikanskt. Hur häftigt hade inte det varit och fullständigt genomförbart. Ja menar, allt man kan behöva till att fixa sig ett tradionellt amerikanskt julbord finns här i många affärer, om inget annat finns det ju en butik i malmö som har en massa amerikanska saker, mat, kryddor osv. Där man man säkert få lite tips och hjälp också om inget annat. Det hade varit riktigt intressant att göra något sånt. Och dessutom, visst har man vuxit upp med denna härliga julmaten som vi har här i vårt avlånga land, men vi har genom alla tusentals filmer fått med oss en del av traditionerna från USA. Inte sant?





American christmas:D

Gud vad jag älskar dessa underbara julfilmer, inte minst dessa underbara amerikanska filmerna där allt hela tiden är "Over the top" stora glänsande fullproppade granarna med massor ljus, kulor, rosetter och allt vad det nu kan vara. det är sådana stunder jag verkligen får komplex för min "lilla" gran som iallafall är en riktig gran men som lätt kunde pyntas massor mer. Så om jag hittar riktigt fint band till ett realistiskt pris så ska jag sätta rosetter i granen hihi, och så ska jag hotta på några polkagriskäppar också, för det är sånt jag gör!
Sen är det underbart med denna härliga påhittighet och alla underbara situationer, tec Elf som jag såg precis för första gången, super mysig film btw, gillade när tomten behövde fler som hade Christmas spirit, och 1 tjej ställer sig upp och börjar sjung, santa claus is coming to town, och efter en stund står en hel folksamling och sjunger på manhattan haha, hur stor sannolikhet är det med det. Och antagligen hade ingen svensk gjort en film med sånt i för att det är just orealistiskt men så härligt när man får drömma och fantisera. Passar mig utmärkt då jag är någo av en dagdrömmare, på gott och ont *tihi*

Idag har vi inte gjort allt för mycket, väckte Bes runt halv 10 och skrev ut det personliga brevet och mitt lite omgjorda CV som jag skrev nytt inför jobbintervjun jag hade vid 11 idag, det gick snabbt och smärtfritt haha, kändes riktigt bra men klart man var ju lite nervös. Det sades att jag låg 1:a på listan änsålänge så det känns ju posititvt, och jag håller verkligen tummarna på detta nu.

Iallafall, här sitter jag nu och väntar på att nästa film ska börja, dock ingen julfilm men det verkar bra ändå. Ransom med Mel Gibson är det. Tomtenissan sover så sött, somnade här i soffan för en stund sen men är nu inburen i sin säng och sambon är ute på galej med en polare, men han kommer nog snart.
som jag längtar alltså, efter julafton, att få laga maten, att få umgås med dom man älskar mer än allt och att få uppleva julen på mitt sätt för första gången. Ska bli intressant hur det kommer att gå men visst kommer det nog bli ganska traditionellt, så som man själv har upplevt julen. Mys mysik ska vi ha, god mat, Kalle Anka på dumburken och fina kläder och massor massor mys. Det kommer bli spektakulärt:D

Ha en riktigt mysig fredag och helg alla och ta aldrig varandra för givet.

puss på er:d


som jag ser på amerikanska julgranar:D


O så kom snöstormen vi "alla" längtat efter!

Ja jag har iallafall längtat efter snö igen nu när vi några dagar (en hel evighet) varit snöfria. Visst blir det kallt och våt, och speciellt idag piskar vinden dessa flingor hårt mot ansiktet men vad gör väl det när man sitter där i pulkbacken och sen glädjen i alla barns ansikten. Jag själv får verkligen den här underbara härliga julkänslan så fort det snöar. speciellt om det är innan jul som det är nu. Och det är ju vackert. Och snöbollskrig är inte helt fy skam med goda vänner hihi. Förövrigt har jag för första gången detta året mulat någon haha, men hon förtjänade det haha. Men visst var det roligt, och om inget annat så kanske vi kör en ordentlig runda med snöbollskrig och pulkåkning när mina syskon kommer på måndag.

Tycker man blir så inspirerad av snön, handlingar, drömmar, händelser spelas upp i huvudet, mysiga scener från gamla julfilmer, minnen från vintrar från förr, dofter som känns igen när man själv bakar. Och jag kan tänka mig att dessa tankar, minnen och drömmar växer sig starkare ju närmre jul vi kommer och än mer på julafton.

JAG ÄLSKAR JULEN OCH SNÖN IALLAFALL :D

Och nu får banne mig snön hålla sig till efter nyår iallafall, sen kan våren komma:D

Puss på er

Vi har blivit med Julgran!

Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara........................

Nu har kära far i katthult.... Ehm nä, kära far på hovslagaregatan hämtat hem granen. Och jag kan lova er att den är riktigt fin. perfekt höjd och tjock och präktig. Jag och dottern fick "jobbet" att få upp och pynta och om jag får lov att säga det själv så är den riktigt fin, som en dröm haha, ja kanske inte riktigt som en dröm men visst kan man väl få fixa och dona lite. Sugen på att fixa oss en gran med amerikanskt stuk, lite änglar och en massa rosetter och kanske en del mer glitter så hade det nog blivit bra, men vi får se. Fast visst är jag mer än nöjd med granen som den är nu och dottern älskar sin julgran:D

Annars har jag städat lite, sökt lite jobb och ja, det vanliga, tacolasagne ala Rachel Ray stil blev det till middag, blev smaskigt. Imorgon blir det lite träning på gymmet ihop med mor min, fick en jäkel till träningsvärk förra gången så ska nog köra den rutinen igen. Tycker personligen att har man inte träningsvärk efter ett gympass så har man inte kämpat tillräckligt, egentligen är det väl inte så men så tänker och tycker iallafall jag:P

Och just det, Lucia på dagis blir det imorgon också, Ska bli jätte roligt att få se och höra min lilla tomtenissa sjunga och visa upp sig med alla dom andra härliga barnen på dagis. eller förskola kanske man ska säga nu för tiden hihi

Ha en riktigt najs kväll


Ute går tunga.....?????

Nä lucia sången har jag allt glömt men visst finns det så många andra fina låter till luciatåget och gudarna ska veta att här sjungs hemma hihi. Mysigt såklart. Blir ingen direkt lucia firande här hemma, lyssna lite på sång på nyhetsmorgon men det hålls nog till det, på onsdag däremot blir det luciatåg på dagis och självklart ska vi vara där. Ska bli riktigt kul och mysigt. Tror vi aldrig var där förra året då lillan var sjuk.

Idag har jag varit på NC, Ung Framtid, morgonmöte sen en liten bensträckare och möte på Arbetsförmedlingen, och sen UF igen då vi blev intervjuade av TA, inte så stort kanske men helt klart kul att figurera i lokaltidningen, tycker jag. Vi pratade om vårt projekt på Ungframtid, Ungdomsbanken som det så fint heter, som ska fungera som en vikariebank/pool för ungdomar. Tex Säg att ett företag behöver hjälp att inventera, bara under en dag eller två, så kan man ringa oss på Ungdomsbanken och få billig och bra arbetskraft. Billigare för företagen eftersom dom bara betalar lönen till ungdomen och slipper adniministrativ (nä det där stavade jag antagligen inte rätt haha) avgifter och sådant. Däremot så funkar det bara som det ska via kommunen som det ser ut nu, men vi försöker fixa detta problem vi har och skickade in ett brev till Ulf Bingsgård om att vi skulle vilja ha ett möte för att prata om våra möjligheter och det var så TA blev intresserade. Någon som blev nyfiken på ungdomsbanken, skicka en komentar så svarar jag på ev frågor:D

Nu ska jag plocka undan lite här i vardagsrummet, sen läsa reklam:P

Ha en najs dag i kylan.... Brrrr


Inte du!

Inne från sovrummet hörs "Pepparkaks visan" Av både gubbe och dotter, Inte du! Hör man lite då och då, Då får inte sambon sjunga mer:P Sött men måste nog höras...

Idag har vi super tråkigt väder och nästan all snön har försvunnit, trist men jag antar att det kommer igen, jag hoppas hoppas verkligen. I brist på annat att göra så blir det kanske en runda till stan, (vi får se) och sen ska vi baka, lussebullar och pepparkakor, det är ju lucia snart så det är ju verkligen på tiden. Dessutom har jag sagt att tag att vi ska baka lussebullar och idag har jag verkligen tid, ska int jobba idag heller utan imorgon stället:P
Då blir det ishockey för hela slanten, ska bli intressant.


Nu ska jag se om jag kan få hjärtat att gå och köpa bullar till oss hihi

Ha en trevlig lördag


Julplanering, hur långt har ni kommit?

Än en gång faller snön. När jag var nere i stan (efter ART på NC) Föll dom mest fluffiga och underbara snöflingorna från skyn, tycker det är så fint och mysigt. Ger verkligen riktig julkänsla.
'på tal om julkänsla så frågade en vännina på Face precis vad för julgodis man kan göra och intresset steg och jag känner mig lite extra kreativ. Men vad ska man göra. Självfallet ska jag göra lussekatter och egen pepparkaksdeg, och håll tummarna för mig att det blir bra haha, men julgodis, själv tänker jag nog på marsipan eller fikon doppade i choklad, dock gillar jag inget av det själv.

Vi får se vad det blir men marsipan ska vi nog leka lite med :D Om inget annat så är det ju kul att pyssla...

Nu tappade jag av mig lite, vad var det jag skulle säga?

Annars flyter livet på, snart julafton och jag har massor massor julklappar att köpa, har bara typ 4 julklappar som det ser ut nu men vet på ett ungefär vad jag ska köpa iallafall. Och sen ska det bli julmat också, julskinka, sill (örk), rödkål, tror jag hoppar brunkålen, ägg, potatis, köttbullar och prinskorvar... Vörtbröd (som jag kanske till och med ger mig på att baka själv, hade varit kul iaf) julost måste man ha ju, vad finns det mer man ska ha, Risalamalta eller hur det nu stavas hihi, är det mer man ska ha sen? Hmmm får nog kolla upp lite vad som ska finnas på julbordet men dom sakerna ska vara på mitt julbord och sen får vi se vad mer det blir.
Lite godsaker som pepparkakor, lussebullar och ev marsipantomtar kanske, och sen glögg såklart med mandlar och russin, kaffe I guess.

äsch, nu ska jag plocka undan lite snabbt sen ska jag hämta min kära dotter :D

Barnen ligger under granen? :P

Barnen ligger under granen, julklapparna i sängen, kakorna är tvättade, golven är bakade, har hängt ut gröten i julkärven, lagt skinkan i frysen, köttbullarna är slängda, har satt fjädrar i riset och klätt granen med nybakta lussekatter eller va det dem vi skulle ha på lucia?? Strunt samma... huvudsaken är att jag har järnkoll på allt, och ...inte ett dugg stressad är jag heller. Trevlig Midsommar på er!!

Söt och passande liten text som jag hitta på Face:P Nu ska vi äta lite frukost med tända adventsljus. Mysigt


Så sugen på nya piercing och tatuering!

Eftersom förra inlägget blev något helt annat så tänkte jag att jag skulle skriva ett till, och göra en tidsinställning på det hihi bara just att jag kan haha.

Såg en bild för en stund sen på FB från ett quiz som en släckting gjort, iallafall var det bild på en piercing som man har i läppen och gud vad sugen jag är på att göra det, pierca mig i läppen alltså. Tycker det är riktigt snyggt och jag har länge velat ha det. Men tidpunkten har väl inte varit rätt eller så har jag prioriterat annat ekonomiskt sätt. Ändå går en piercing på typ 300 kr, inte så himla mycket ändå. Funderar på att göra fler piercingar på andra ställen också men gör den jag velat ha längst och då blir det i läppen. Dock är det väl inte aktuellt nu ändå med julmat klappar och så vidare men får väl sätta ett mål att den blir av innan sommaren iallafall, så är det om inget annat mindre risk för infektion:P Ja och tatuering vill jag ha, åh vad jag vill ha den som präglats fast i mitt huvud. Jag vet exakt hur den ska se ut, hur jag ska ändra en existerande figur till hur jag vill ha den, och den kommer göras av ett speciellt skäl också, ett bevis på något. Och nä inget kärleksbevis, inga namn, det ska man inte göra sägs det ju, om inte det handlar om barn eller kanske en förälder.
Min mamma som är så otroligt duktig på att skissa och måla ska hjälpa mig att få fram bilden jag har i huvudet. Med min ide och hennes grymma kunskaper så ska det nog bli magiskt!:D



Sommarvärme och snökaos!

Sitter här och lyssnar på mysiga jullåtar, härligt. Älskar verkligen denna årstiden även om tankarna börjar gå mot en varmare och ljusare tillvaro. Jag pratar såklart om sommaren sdå vi satt ute i trädgården hela dagarna och kvällarna och bara snacka en massa, grillade, hade massa besök av goda och härliga vänner. Ja jag saknar det. Och visst kan man ha besök nu men det var ändå speciellt att bara sitta där ute, sola lite, ha vattenkrig, vi vänner imellan, och med dottern och alla grannbarnen, eller spela fotboll med grannbarnen och lillan såklart. Saknas.

Men som sagt många gånger, vi är i en härlig årstid, årstiden för mys och mycket kramar och pussar tycker iallafall jag, underbara romatiska filmer och snölekar:D

Ja förresten har det mesta av snön nu blivit slask pga plusgraderna, men nu är det minus igen så antar att det är jäkligt halt ute på vägarna. Iallafall ska det visst bli plusgrader några dagar för att sen torsdag eller fredag gå ner till 7 minus. Ja det kommer utan tvekan bli trafikkaos. Men som bilförare antar jag att man får vara förbered och ha respekt för vädret.

Hoppas att alla har vinterdäck och kanske till och med snökedjor, om inget annat så vinterdäcken på och snökedjorna i bilen. Jag har inte själv bil eller körkort men dom idioter som kör utan vinterdäck och/eller inte kan hantera bilen till 100% när det är vinter ska inte ge sig ut med bil heller för du riskerar inte bara dig själv, utan även alla andra däribland mig och min dotter.

Ta det lugnt ni som ska ut på vägarna.




Seeeeg

Så seeeeg jag är idag, inte riktigt säker på varför men seg är jag. Varit på dop iallafall, mycket trevligt och mysigt. Dock var lillan restlös i kyrkan så hon och jag gick lite rundor runt kyrkan haha. Dom hade dopet i gudstjänsten så det var rätt långrandigt. Förstår henne att hon blev rastlös, men det gick ju bra ändå. Sen blev det lite kaffe och kakor, och tårta såklart. Stack hem vid ett då lillan redan hunnit somna till i mitt knä, mysigt:D

Nu gör jag inte så mycket, borde plocka undan lite men orkar verkligen inte. -sen kommer Bes, får se om vi kanske har lite ute lek i backen då:D

ha en najs söndag

Nu ska det bli skoj:D



Dags att titta på Harry Potter:D

I just want you for my own..... All i want for christmas....

Sitter och lyssnar på härliga jullåtar. Tackar Bes än en gång för hjälpen. För er som tittar in lite då och då så vet ni kanske att min dator är en riktig stenåldersgrej så att ladda ner saker är i princip omöjligt, youtube och liknande hackar hela tiden, kan gå bra om datorn har en riktigt bra dag men för det mesta hackar alla klipp. Iallafall fick jag bränt över lite eller rättare sagt rätt många jullåtar på en skiva från Bes dator och kunde sen sätta in dom i min, ja låtarna och två riktigt härliga filmer, Disney freak som jag är har jag nu Grodan och Prinsessan på datorn och även Karate kid, den nya:D

Som sagt sitter jag här och lyssnar på musik, och väntar väl egentligen på att tiden ska gå helt enkelt, ska ju gå på bio idag. Ska bli intressant och roligt, hoppas ^^ oxå kommer tycka den är bra. Och nä jag har inte sett den än men Harry Potter kan väl inte bli annat än bra:D Förövrigt har sambon och lillan stuckit på lite fotboll så det ät tämligen tyst här i huset. Ja bortsett från musiken hihi. Nu ska jag ta en sväng om med dammsugare och hotta sopor sen hoppas jag att tiden gått så snabbt att det är dags att bege sig:D

Ha en trevlig lördag



Btw är jag riktigt sugen på att förga håret, har lite ljusbrun färg nu
och vill ha det betydligt mörkare, dock inte svart.
Får se om det blir något med det:D

Do they know its christmas

En av mina absolut favorit julklassiker.

Så otroligt underbar!


Harry Potter and Deathly Hallows

Ja imorgon ska jag se Harry Potter :D:D:D


Men vilken skillnad från första filmen till nu, ja tiden går verkligen snabbt!




Snö, grottor och Harry Potter (kanske) :D

Nu snöar det igen, varit uppehåll under dagen, ja till och med lite sol har vi fått:D Riktigt fint har det varit ute. Igår fick vi gjort en liten snögrotta som den med blev riktigt fin.
Annars idag har det väl mest varit lite städning, senare ska vi se på en film, en svensk till och med, annars intresserar dom svenska filmerna inte mig så mycket men denna verkar bra, Tror den hette Farsan. Ska bli intressant iallafall. Och trevligt att det är en film jag och sambon kan kolla på ihop haha, vi har väldigt olika smak när det kommer till filmer, men ibland får man allt ge med sig lite hihi.

Snart dags att göra lite middag, återstår att se vad det blir men det blir säkerligen något smaskigt.
Imorgon blir det eventuellt Harry Potter på bion:D:D Är ju kontaktperson och eftersom vägarna ser ut som dom gör och för att jag inte är helt säker på hur man tar sig från Vellinge ängar till Vellingeblomman så hoppar vi det denna gången och vill Tjejen på bio så blir det så. Själv vill jag gärna se filmen så vi får se vad hon tycker om det. Annars får vi hitta på något annat kul:D Och söndag ska vi på dop till lillans kusin:D Ska bli mycket roligt att få träffa alla. Och ska bli intressant att se hur dom gör i kyrkan nu när dom ska ha dopet samtidigt som gudtjänsten.

Nä nu har jag inte mycket mer att säga, ha en najs kväll Puss

Rymningsdrömmar!?

Hade än en gång en sån där intressant och rolig dröm, en sådan dröm där det händer så himla mycket, massa detaljer som man sen försöker komma ihåg, ny platser, nya människor.


Jag kommer inte riktigt ihåg var drömmen börjar men jag vet att jag och en kille/man i min ålder är på en bar eller liknande, vi befinner oss på ett hotell eller en stort varuhus, egentligen är det liksom en mix av hotell och såg trianglen för er som vet vad det är, fast det liknande snarare köpcentrumet här i stan, Valen, iallafall till utseendet, men stort som trianglen, till och med större, bredare och många många våningar upp.

Vi satt iallafall på denna pub och var väl rätt dragna, gjorde oss oväns med flera personer där nere, kommer inte ihåg hur eller vad vi gjorde bara att vi var där.
Vi gick och letade efter vårt hotellrum, eller rättare sagt ett ledigt, vi var i den luffiga sidan av huset om man säger så, trånga gångar och människor lite överallt, mest fulla. Kom till ett rum och möttes av att det var litet, mörkt och smutsigt, någon visste att vi skulle ha just det rummet (öven om inte ens vi visste det) och hade bränt väggar, skåp, säng osv, sot överallt och på kuddarna hade dom skrivit våra namn, med sprayflaska, dock inte mitt riktiga namn.

Plötsligt hör vi eller vi bara vet att någon kommer för att ta oss, mig, vakter eller dylikt. Springer genom gångar förbi olika människor, hoppar och svänger och allt liksom smälter ihop, färgerna och omgivningen. Ser mig om efter snabbare sätt att transportera mig själv. Och får tag i en bit pynt eller någon kabel eller liknande och svingar mig ner för rulltrappan, påminner om valen fast rulltrappan är mycket längre. Kommer ner på nästa våning och springer in i ett stort rum, ljuset är dämpat och i hela detta gigantiska rum är en massa gråa tresitssoffor, dom står på en Gråaktig matta, stora fönster i rummet men det är nerrullat (?) Sitter några människor i sofforna och utanför rummet går glada människor och handlar, shoppar.

Springer genom rummet och för var matta jag skringer över känner jag att den rubbar sig, så vid typ 5:te mattan tar jag sats och hoppar hårt på mattan som ger vika och jag faller ner i rummet nedanför som är lite ljusare, står mig själv rätt så jag hamnar på ännu en matta som ger vika, hela tiden är "vakterna" mig hack i häl till jag farit igenom kanske 4-5 mattor och nu har tagit mig ut och står vid ett av husets kanter. Vakterna kan jag inte se så jag antar att jag lurat bort dom, iallafall just nu.
Det är mörkt och kallt ute, dock ingen snö. Killen som var med på puben/baren står oxå här nere men verkar ha ont, står ihoptryckt, säger sig vara hungrig. Ser en loppis på andra sidan, dom kanske har några bullar eller kakor så jag går över och öppnar den stora porten, inne är det mörkt som i natten men folk springer runt i mörkret. Stänger porten och tittar runt efter öppentider. Området ser ut som ett industriområde, för mig påminner det om gummifabriken, lastbilar och traktorer kör runt i det mörka området. Klockan 10 ska det visst öppna ser jag på en lapp. Klockan är långt innan 10. Väntar 1 minut och går sen in igen genom porten, där är ju redan folk och jag kan betala extra. När jag öppnar dörren så är det ljust där inne och dom har öppnat. När man ser in genom lokalen så kan man se ut på andra sidan och där är det helt plötsligt dag.
En liten dam med kort lockigt hår fångar mitt intresse med en liten figurin förställandes en pojke i gröna kläder och en flicka i blå kläder. Jag känner igen dom och speciellt flickan men kan inte placera, när jag tar upp figurinen i handen så känner jag att det klickar till, dom små små tunna glasvingarna dom hade gick av, Känner nu igen flickan, det är wendy och Peter Pan som dom föreställer, kommer då ihåg att jag hade en likadan figurin fast med bara Wendy med ett annat mönster på klänningen.
Jag går därifrån utan att ha köpt något.


Det är vad jag kommer ihåg:P

En sockerbagare han bor i staden,

Han bakar kakor mest hela dagen
han bakar stora, han bakar små
Han bakar några med socker på
Och i hans fönster hänga julgransaker
Oh hästar grisar och pepparkakor
Oh e du snäller så kan du få
Men e du stygger så får du gå!


Denna underbara vinterdag startades med en pigg dotter runt 5, fick dock sova en stund till, till 6 hihi. Nu har vi ätit lite frukost, jag dricker te för en lite ond hals och Astrid Lindgrens julklassiker står på dumburken, rätt mysig film men nu har man sett den några gånger. Adventskalendern har öppnats, det är ju den 1 december idag och snart är det jul:D Smarta jag ställde kalendern tillgängligt och efter en liten runda in i köket så var kalendern helt uppriven, dock var chokladen kvar haha så nu har vi fått tejpat idag också.

Snart är det dags att ta sig ut i snöovädret, eller ja om en timme typ, mysigt:D Och sen kommer det besök, både M och morsan:P Ska bli mycket trevligt såklart:d


Ute har det börjat ljusna och jäklar vad det snöar ute. Tror det blir strumbyxor under dom vanliga byxorna på lillan min. Och självfallet pulkan till dagis hihi. Kanske jag kan lura till mig en liten åktur på väg hem :d
Nä jag antar att det är dags att se om jag kan hitta lite varma kläder till lillan nu, iallafall strumpbyxor sen klarar hon sig nock:d

Ha en najs dag i vimmlet:D

RSS 2.0