Som vilken torsdag som helst!

Fick sovmorgon, inte helt fy skam. Ska på jobbintervju, taggad till tusen, håll tummarna för mig. Gått ner 9 kilo, ger mig själv en liten applåd, bara att fortsätta och ta det hela till en ny höjd kanske... Gym till nästa månad :P Vet exakt var jag vill börja oxå hehe. Då ska vi nog se till att tänja lite gränser. Nog om det......

Har en massa bollar i luften just nu, men som jag trivs.

Ja annars händer det väl inte så mycket, vuxendagiset tuffar på som vanligt, inne på att börja på ung framtid nere på navigator också men får jag jobb så får jag hoppa navigator såklart. Dom har mycket intressanta ideer där nere iallafall när det kommer till ung framtid. Plus man får gratis gymkort haha, hade inte varit helt fel. Ja menar, gratis är gott hihi. Vi håller oss relativt friska och glada, lite feber och hosta men värre än så är det inte, Ta i trä ett, två tre :)

Har inte mycket mer att säga, ha en mysig dag i kylan :P


Mycket gamalt foto
men sött :P

Höstigt värre

Snart dags att bege sig till vuxendagiset, visserligen ska vi ta upp något som intresserar eftersom jag ska på jobbintervju imorgon, vet egentligen vad jag vill ha sagt, kommer inte låtsas kunna mer än jag kan eller vara någon annan, jag trivs med mig och står för ja det. Men visst kommer det bli intressant att höra vad andra säger och även kolla deras kroppspråk. Vi kommer sitta i grupp och reduvisa kan man väl säga så visst kommer det vara lite annorlunda från en riktigt intervju men det blir nog lärorikt.

Annars flyter dagarna på, fått jobb som kontaktperson, ska bli jätte roligt att få börja. Förövrigt känns det som att turen början komma till mig och det behövs verkligen. Nu får man bara hoppas att man inte blir sjuk på kuppen, börjar känns lite i halsen och lillan börjar nog oxå blir lite dålig.

Gillar dock att hösten verkligen har kommit till oss nu, kylan börjar tränga sig in på allt mer och jag är glad att jag köpte min mysiga och varma jacka. Det blir mörkt redan vid 7 tiden haha, helt otroligt med tanke på att det för inte så himla längesen var ljust fram till 10-11 på kvällen och blev ljust vid 4 på natten igen. Fler tecken på att hösten är här är ju verkligen alla dessa fallna löv i alla varma fina färger. Ska ut och plocka lite löv med liten så vi kan göra fint pyssel sen, måste köpa mer lim bara så vi kan lacka med det hehe.

Min familj är helt underbar!

Har varit på kalas hemma hos farsan, lillasyster har fyllt 5 år så det blev lek, bus, tårta och såklart kel med katterna. Var mycket trevlig och mysigt som alltid och alla växer så snabbt, vilket får en att tänka ännu mer på att ta hand om den tiden man har, för tiden går alldeles för snabbt.

Vi har inplanerat både trolldegs dag, så ska låna alla ungarna och göra roliga figurer och sen vid ett annat tillfälle måla våra skapelser:P Sen närmare jul så ska det bli massa massa massa julpyssel, för både jag, dottern och alla dom andra ungarna älskar att pyssla samt att helt enkelt umgås och ha roligt.
Nä nu ska jag fortsätta kolla på film, oh just det, fick en massa fina kläder av farsan o co till lillan oxå, tackar massor för allt. Ska själv kolla igenom alla kläder i källaren då minsta lillasyster har stolke 74-80 nu och det vet jag att jag har en himla massa av:P Bra om någon annan får användning av kläderna, varför ska dom bara vara nere i källaren och samla damm:P

Ha en skön söndagskväll på er
Pussah


Tänderna slogs ut... Till att börja med.....

Drömde en riktigt obehaglig dröm, jag kommer inte ihåg speciellt mycket men jag kommer ihåg att jag hade varit i slagsmål och på så sätt tappat en tand, men, sen fortsatte jag att tappa tänder, eller rättare sagt, när jag kände på dom gled dom bara av... Undrar vad det betyder, ska nog ringa mamma sen och kolla, hon är bra på drömtydningar.

Iallafall är alla tänderna fortfarande kvar i munnen så.

Funderar på att baka typ nyttiga lunch muffins, nä jag har ingen aning om vad dom egentligen kallas men dom verkar goda. Russin har jag hemma så det kan jag ha i, har även kvar av min brödblandning med linfrö, pumpakärnor m.m Gottit värre.



Älskar hösten!

Godkväll mes ami.

Tittar på Norbit, fan vad härlig film, men sen är ju Eddie ett riktigt GENI hihi.
Har riktigt mysigt här med tända ljus, och ja, glass med banan, MUMS:P

Reklamen slutar förhoppningsvis snart så jag ska inte vara långvarig

Hoppas ni har en riktigt mysig lördag



Flytt po di kärring! :P

Dagen började vid 7 tiden, lagom kan man väl tycka men trött var jag. Frukost, dusch och lite slappetid innan det var dags att bege sig till Malörten, dels för att ge mamma den härliga Hedvigsoppan och dessutom ta en titt på gårdsloppisen. Inte allt för intressanta saker fanns där men fyndade 11 gamla disneyböcker i riktigt bra skick, för endast 2 kr st, inte illa det må jag säga.

Spatserade ner till stan med mamma & ca för att sen kolla in den stora loppisen vid Signalen, hittade 3 tjusiga svarta skålar, har tallrikar i samma stil redan, tror det var det vi handla där. Sen begav vi oss en runda på skördemarknaden, mysigt att ha det i parken men jag tyckte personligen att det var alldeles för mycket folk på ett och samma ställe. Folk som klagade om att alla gick fel vägar utom dom, folk som pustade och hade sig, antagligen för att man hade vagnar. Och möte med en annan vagn vär nästan omöjligt haha. Nä nu ska jag inte vara sådan, det var mysigt, och det vara fina saker, lite trist bara att man blir så stressad när det finns folk överallt.

Tog sen bussen hem, skulle av ... skit samma blir bara irriterad på dessa jävla sjusovare som tvunget ska ut i trafiken när dom inte ens vet vad som är rätt och fel. Och för en gångs skull så pratar jag inte om chaffören i bussen utan en kärring som höll på att köra rakt i i bussen. Ni kanske kan tycka att jag överreagerar, men om något eller någon på något sätt skulle sätta min dotter i fara så blir jag ett lejon. Och det hade kunnat gå illa....

Så nu pratar vi inte mer om det, nu ska jag fixa middag vilket består av blomkålsgratäng och kött eventuellt lite god sallad. Börjar bli rätt så hungrig så det kommer nog bli riktigt gott.

Sen blir det väl film ikväll. Tror någon med Will smith och hans son är på tv idag, eller så var det imorgon.
Det blir nog bra i vilket fall som helst.

Pussah
(och nä rubriken har inte med texten att göra hihi)


Blomkål och dippa=MUMS

Haha, har gått ut till maxi sen till willys, men hem blev det faktiskt buss. Känner mig lite duktig faktiskt, och nu ska här bli andra bullar. You will see... :D

Har fått handlat hem lite mat, massa nyttigheter, typ, strax kommer Besa och G på besök, ha lite tjejkväll med någon bra film och grönsaker med dip, mums, trevligt trevligt såklart.
Annars händer det inte så mycket idag, imorgon däremot ska det bli nytt loppis, gårdsloppis och en runda på skärdemarknaden i stan, ska bli mycket trevligt, ska se om jag kan få med mig Besa också, om inte hon sover den sjusovaren fniss. Men alla har vi inte barn som väcker oss kl 7 på morgnarna. Men det är bra att vi är olika, tänk om alla sett ut och tyckt likadant, fan vilken tråkig värld vi levt i.

Nä lite av allt möjligt känns bra för mig. Dessutom, hur skulle man kunna ha alla dessa intressanta och givande diskutioner om alla varit och tyckt lika, nej det hade inte gått... Med andra ord tråkigt!

Nä ska diska efter middagen som blev riktigt husmanskost, Hedvigsoppa, i denna underbara höst ära. Mums.
Blev en hel del över så det ska mamsen och Tomas få imorgon. Man får ju dela med sig av det goda, inte sant.

Nu ska jag som sagt fixa disken sen lite smarriga snacks.

Pusshay

Inget kalas men nya bokhyllor...

Eller boklådor... Krist? :P

Nä det blev inget kalas för lillasyster idag, det blir av på söndag istället:D Skoj skoj:D
Men vi har gjort annat kul, som tillexempel snitzlar till middag och sen fick jag fixat bokhyllorna som jag egentligen skulle ha hämtat imorgon, med hjälp av M då då.
Så en bokhylla har åkt in på lillans rum, behöver lite förvaring ju, hon är bortskämd den lilla, lite grann iallafall.
Och en bokhylla som egentligen skulle vara i sovrummet fick plats i vardagsrummet istället, lite foton och fotoalbum har blivit uppsatt, även mina fina hattar:P Skoj att få lite förändring i hemmet lite då och då även om jag är en sådan person som gärna vill att var sak har på sin plats, antar att det där med att flytta runt saker har smittat av sig från olika människor i mitt liv.

Annars idag har jag tvättat, inte så mycket tvätt idag, så det har gått undan, ska strax hämta allt som förhoppningsvis är torrt, sen är det dags för nattning. Ja, sen är det väl bara avslappning som gäller, kanske det går någon bra film, hmmm undrar om inte Chronicle of Riddick (eller hur det nu stavas, pallar inte kolla upp hihi) med Vin Diesel är ikväll. nu kl 21.00, tror det, den ska jag definitivt se, älskar i princip alla filmer med Vin Diesel, han e sååååå Het.... Tror till med att han är hetare än Johnny Depp, eller kanske inte men het är han... Mmmmm...

Nä snart dags att njuta, så ha de riktigt najs ikväll...
Pussah


Kamrater! :P

Lyssnar på lite gammal go musik, det tar en tillbaka till alla fester man hade förr, människor man umgicks med då, och hade jätte roligt med. Men det finns en anledning till att dom från förr inte är en del av min framtid.
Men minnena är härliga ändå, och alla underbara bilder som får en att le av blotta åsynen av dom. Alla skratt, tårar och kärlek man kände får man uppleva även om det bara är för en kort stund.

Fick sluta tidigare från vuxendagiset idag, fortfarande intressant men det mesta är repetering av sådant man hört miljontalsgånger innan, men visst får som en att tänka lite extra ibland. Trevliga personer är där nere iallafall.
Diskutionsämnet för dagen var fladdermusen över ena fönstret, iallafall om den levde eller inte, jag är säker på att den rörde sig, medens dom andra hävdade att jag bara trodde det för jag ville att det skulle vara så haha. Ja det finns väl en liten chans att det kan vara så hihi men det återstår att se antar jag.

Idag kommer Besa på besök, ska berätta om sin redovisning om dottern min. Har säkert gott kanon, och så ska jag få låna hennes dator så jag kan få in lite bilder på Fejjan:) Ska bli roligt att äntligen få in lite nya bilder, även här kommer jag nog sätta in några väl valda bilder som tagits av moi.

Imorgon blir det kalas för en av lillsyrrorna, sko bli trevligt, längesen man träffa alla, och dessutom lille lufsen:P Presenten är köpt iallafall, får hoppas att den blir en hit. Annars händer det nog inte så mycket, kanske loppis på lör-sön på malörten, och just det, ska inhandla två bokhyllor på fredag antagligen.

Ja det blir nog jätte bra:P

Nä nu får jag nog se till att plocka undan det sista här hemma, innan Besa kommer, disken sparar jag och hoppas att Besa tycker disken ser lite rolig ut som igår hehe.

Vi ses när vi ses kamrater


Helt otroligt....

Blått i 4 år till,

Citerar en vän på FB:

Jaha, ännu fyra år till med borgeligt högerpack.. Och Stasi-chefen som ledare, för det är fan så han ser ut, Reinfeldt... Högerpacken och deras äckliga ungar som köper champagne för 5000 spänn för att spruta ner varandra, springer runt i Dior-glasögon, åker lyx-yacht osv...

Det är deras framtid nu, inte vår, stackars lågutbildade förortsbor som försöker få pengarna att räcka varje månad...

Spöken, finns dom?

Alla sussar sött, inte ens My och Mullen vill hålla mig sällskap, de är illa, tycker jag. Visserligen är det lugnt och skönt så jag har fått kollat runt lite på nätet, däribland en massa bloggar som man följt och dessutom någon ny som verkar intressant. Småsneglar lite på tv:n oxå, Notting Hill, mycket mysig film, det måste jag säga. Och funderar som dom flesta brukar göra sådär när man är ensam. Tankar går lite kors och tvärs, men Gammelmormor finns där, änglar, spöken finns dom?, tänker lite på den där tankemaskinen som jag snackat om innan, kommer inte ihåg om jag berättat om den här eller på min gammla blogg, tänk om man kunnat spela in alla sina tankar under dagen, drömmar under natten. För vad kanske ni frågar då? Ja vad fan vet jag, till texter på bloggen, hela noveller eller romaner, ideer som ibland försvinner lika snabbt som man kom på dom, lösningar på problem... För en som jag, som glömmer saker snabbt hade detta varit ett utomordentligt bra redskap, det tror jag. Och tänk att kunna tjuvlyssna på någon annans tankar haha. Fast det är frågan om man egentligen vill det, många tror nog att dom hade velat det men sanningen ser nog lite annorlunda ut faktiskt.

På tal om spöken föresten, jag tror på spöken, jag tror på änglar, vill väldigt gärna tro på tomten hihi,
igår var jag, lillan och katterna hemma själva, det var precis innan sängdags för lillan så vi var i badet, helt plötsligt bara tittar hon mot dörren, eller egentligen precis brevid dörren, hon ser ut som om hon tittar på något, det handlade in dagdrömmar, det är jag säker på. Tittar bakom mig och ryser, visst känns det obehagligt, inte nog med det, när jag sen tittar på henne igen så känner jag en kall vind mot mig. Bara i en sekund, sen blir det varmt och behagligt igen. Logiskt sett så är det väl en liten vindpust som letat sig in, men man vet aldrig....

Nä usch vad klockan blivit mycket, dags att hitta sängen, som förövrigt är sådär härligt nybäddad:P
Natti natti folket, ha de fint... PUSS


Nypon och små plummon (?) som skulle vara bra för diabetes enligt.....

Besa iallafall, det har jag och lillan plockat. Visserligen hjälpte hon bara till med nyponen för sen somnade hon i vagnen men det var trevligt ändå. Sol med ändå riktigt höstväder med dessa kalla vindar. När snäckan vaknat blir det att göra nyponsoppa och så ska vi måla små trolldegsfigurer, senaste tillskottet i vår lilla samling är ett gäng tomtar som ska målas och få på sig skägg. Alltid mysigt att pyssla med dom små, se vad dom skapar och gör. Och alla dessa roliga uttryck och ideer dom får. Måste bara säga att jag verkligen älskar att vara mamma, det är en sådan otrolig känsla.

Som ni kanske ser så har det skett lite förändringar på bloggen, bakgrund och header har blivit lite höstig och ny profilbild har kommit, dock är det bara provocorisk och ganska gammal, några år är det nog, men visst är man sig lik så den får duga ett tag. Åtminstone tills jag kommit på ett sätt att sätta in bilder på denna kassa datorn, alternativt att jag hittar en dator jag kan låna så jag får in lite bilder på datorn, kameran skulle förövrigt behövas tömmas, börjar bli överfullt med bilder från ja, hela sommaren, Palmfestivalen, besöket hos Lillemorfar osv, en massa fina och roliga bilder och minnen:)

Annars idag gör vi inte mycket mer än tvättar och så blir det stek till middag med ugnsbakade morötter, potatis och kålrot som jag förälskat mig i, någon god sås och kanske sallad eller nått till. Ska nog bli smarrigt.
Och nu är det snart dags att ta sig ner i tvättstugan så jag ska försöka väcka sömntutan i hennes rum, hatar verkligen sånt, väcka små trötta ibland men ibland får man göra sådant som man inte vill.

Ha en riktigt härlig lördag

I see ya when I see ya

Its my life!

I belive in woman my oh my
I belive in lovin my oh my...

Mysmusik strömmar ur de små datorhögtalarna. Funkar utmärkt även om Krist högtaler hade varit att föredra haha.
Borde städa lite men fasta här lite, ska ta mig 10 min till att bara slappna av sen är det po det hehe. Så man kan njuta av en underbar fredag med nära och kära, och kanske en bra film om det går någon, fast hmmm... Jag skulle ju börja följa Idol så hur ska det då gå för mitt filmtittande?

För er som kollade auditions igår, antar att ni inte kunde undvika att se och höra Jay Smith sjung, GUUUD, fan vilken jävla röst. Gåshud över hela kroppen, fan vilken underbar och fantastisk röst. Blir helt till mig bara ja tänker på den.
Kan kolla Idol fram tills han gjort sitt idag sen gå över till någon najs film kanske.

Ska ni göra något speciellt idag?

Förövrigt har jag varit ute och gått långrunda, hade varit väldigt trevligt om inte det regnade så häftigt. Visserligen älskar jag regn men visst kunde man allt haft lite bättre kläder, så vem vet, i nästa regnväder kanske ni får se mig i plastponcho hahaha, det hade varit en syn hehe, nä vi får se vad som händer, stövlar har jag tänkt länge på att köpa men tycker det är så satans dyrt, speciellt när man i princip bara kan ta på sig ett par höga klackar så klarar sig fötterna rätt bra. Vilket får mig att tänka på en väns supercoola stövlar.

Hade en period där allt var svart, läder, svart smink osv, då fick jag låna dessa fina lackstövlar med en klack på 15-20 cm, och jag kan säga att dom var riktigt härliga att gå med i regn, inte nog med att jag var helt plötsligt betydligt längre så hade jag torra fötter oxå haha.
Undra om jag har någon bild på dom? Ska ta mig tid att kolla igenom alla gamla bilder jag har i datorn, skoj även om inte skorna finns där... Och förövrigt ska jag nog skaffa mig ett par sådana ändå. Kanske, Time will tell.

Och här sitter jag och babblar på, kanske man skulle fortsätta på de otaliga påbörjade novellerna när man ändå är på skrivhumör, nä tror inte jag har tälamod till det... Plus det regnar inte....
På bra humör är jag iallafall så alldeles strax ska jag fixa ihop en bra musiklista att städa/skräna till och sen får jag väl ta mig en svängom, även om jag inte är helt sugen på det, kanske tvättar fönsterna istället, roligare men nock fan är det att städa.

Hoppas ni får en riktigt härlig och het fredag ;)


Nintendoo, vad var de nu du hette? :)

Men, var har nintendoo tagit vägen? Bytat adress? Får la hoppas du tittar in lite då och då, sugen på någon bra rysare ju :P

På söndag smäller det!

Rätt intressant med dessa debatter på tv, se lite mer av de olika partiernas tankar och synsätt, förövrigt vet jag redan vad jag ska rösta. Men visst är det intressant. Vet ni vad ni ska rösta?

Förövrigt har det varit en bra dag, lillsyrran och Besa har varit på besök, trevligt som alltid. Blev snack och skrav och middag bestående av tacogratäng som blev riktigt smaskig:)

Och förkyld början man bli igen, suck. Alltid ska det vara något, tyvärr är det en av de negativa sakerna på hösten och när det börjar bli kallare, och visst blåser det allt kallt nu. Hade väl inget mer intressant att berätta, jo haha, har gjort trolldegstomtar hehe, börjar i tid ju. För en gångs skull.
Som sagt, det var väl allt, ville väl bara uppdatera lite.

Ha de fint i höstmyset, Puss

Solnedgång är det vackraste jag vet....

Har inte direkt några foton på denna datorn eftersom usb: nånting, är för slött och gammalt för usb sladdarna jag har till mobilen och kameran suck. Så dom få bilderna som hamnat på FB har jag skickat direkt från mobilen till FB. Få fort jag har möjlighet så ska jag sätta in lite roliga bilder, ja både här och på FB för er som är vän med mig där:)

Och detta är första satsen trolldeg som hade varit i ugnen, dom e färdigmålade och klara, men en ny sats figurer väntar på att bli målade så det ska vi nog ta itu med efter middag idag:)

 

Vad hittar ni på med för kreativa saker med era barn?

 


Längtar efter julgran och tomtar:)

Nu var det visst ett tag sen jag skrev här på bloggen, inte direkt haft lust eller ork kan man väl säga.
Ja dagarna tuffar på som vanligt, hänger på Adecco 2 dar i veckan, fått byta grupp tyvärr, ihop med min bordskompis då då:) Saknar den gamla gruppen men vi stöter väl på dom någon dag....

Trolldegslekandet fortsätter och det börjar bli fullt av små figurer vid det här laget. Men klart det är kul att skapa, och snart är det höst på riktigt, så då blir det ut på äventyr i jakt på fina löv och kastanjer m.m :)
Och sen kommer julen med allt som hör därtill, Oh vad jag längtar till julen alltså. Detta året ska vi pynta ordentligt, julstakar, julstjärnor, gran och tomtar för hela slanten, och såklart god mat och paketer hehe. Jag längtar massor massor iallafall, vilket påminner mig om att jag behöver julgardiner och kanske lite fina dukar, även om dukar aldrig riktigt varit min grej.

Men men, det är inte jul än, först får vi njuta av en härlig och förhoppningsvis riktigt regnig och blåsig höst med massa mys, fina filmer och varm chocklad med dom människorna som vi älskar.

Föresten har jag fortfarande inte kommit på hur man tidsinställer inlägg här på bloggen, då hade man kunnat uppdatera lite då och då, bara skriva en massa när man känner att lusten faller på och sen sätta in inlägget på att komma ut någongång inatt heller nått hehe, nä vad vet jag, jag stör mig på att inte veta, tror jag ska göra en sökningen igen och se om jag blir smartare denna gången.

Inte mycket mer att säga nu tror jag, annars kommer jag med ett inlägg till om några minuter hehe.

Puss och kram i ovädret.....

Adecco och trolldeg!

Idag har jag varit på jobbcoaching, kändes som att vara tillbaka i skolbänken och folken där hade definitivt satt sig i sina fack haha. Dom flesta i den grupp jag är i är äldre 35+, men det gör inte så mycket, dom är trevliga och har mycket mer erfarenhet o0ch kunskap av arbetsmarknaden jämnfört med mig så det är rätt intressant att lyssna på dom, mer intressant att lyssna på dom än på personalen på Adecco som förövrigt är trevliga och skärpta kvinnor.
Det gick bra där iallafall. På eftermiddagen har det blivit middag, idag blev det kyckling med pommes, sås och gröna bönor, mums! Och sen blev det trolldegslek. Figurerna har nu stått i ugnen i lite mer än 2 timmar och ska få X antal timmar på sig att torka i köket. Imorgon blir det målning:) Just nu chillar jag bara framför datorn lite sen blir det film och äpplepaj med vaniljglass, det är den där tiden i månaden och då brukar man bli lite extra sugen på sött;)

Så ja det var väl det jag ville säga. Ha en skön kväll PUSSPUSS

Äpplepaj och lägga in plommon!

Plockade plommon förra söndagen som nu fått mogna litta, riktigt fina har dom blivit. Så idag hade jag tänkt hotta dom i sockerlag bara för att testa på något nytt haha. Och äpplena verkar aldrig bli uppätna här, mest nektariner och bananer som går åt. Ja iallafall, de goda äpplena ska bli ännu godare med frasig top doppade i socker och kanel. Ja det blir nog lite mumsigt att ha till kvällsmat. Middag borde jag också börja med. Men än en gång sitter jag här utan inspiration. Har ju så mycket i frysen.... Fast ohhh... Något jag inte testat innan... Kokospanerad firre hade nog varit gott, med ris och någon limesås kanske... Det ska jag nog testa på någon dag... Har inte alla ingreienser hemma...

Aja får väl sticka in huvudet i frysen, brukar komma på nått då, annars finns det en del roliga rester där inne.

Kommer kanske bild pått sen, just nu har jag inte så mycket att säga.
puss och kram vi ses på stan... kanske ;)

Lördag precis hela dagen!

Ja, då var det lördag igen. Har hunnit med en trip till stan, blev både en runda på torget, valen och loppis. Fyndat har vi också gjort, 20 vhs filmer för 10 kr, många bra klassiker och några nyare filmer kom vi hem med. Några fina tröjor fick vi också fyndat till snäckan, nu börjar det verkligen bli kyligt, visserligen står ballkongdörren öppen i köket men det är faktiskt riktigt kyligt, funderar på att kolla om strumporna från hemvärnet har torkat, ni som gått där eller lumpen, är väl samma kläder kan jag tänka mig, så vet ni hur underbara dom strumporna är :)

Iallafall, var hos läkaren igår, kändes så otroligt onödigt eftersom det bara var en förkylning som är på väg bort.
Läkaren lyssnade på lungorna, kolla hals och öron och konstaterade att allt såg och lät bra. Frågade om vi iallafall skulle ta några prover. Tyckte själv det skulle vara onödigt om allt såg och lät bra men "okej för du säger det så".
Visade sig att jag hade början eller lite streptokocker, palla kolla upp stavningen, iallafall ska jag gå på Kåvepenin i 10 dagar. Så det var väl bra att jag behövde ett läkarintyg, i guess hehe. För tacka navigator för den.

Annars idag händer det inte så mycket, blir väl att städa lite och dammsuga behövs såklart. Kanske titta på någon av dom nya filmerna, 101 dalmatiner är ju ändå en riktigt bra klassiker, eller varför inte Skönheten och Odjuret?
Sen blir det lite mysfilm ikväll med, gamla filmer med kärlek så det sprutar om dom.... Ja dom kan nog bli trevligt att se på skulle man kunna tro.

Nä ja, jag har väl inte mycket mer att säga, Imorgon är det dags för dopet:) Ska bli riktigt trevligt och gott såklart med K:s smörgåstårta, utan tvekan hennes specialite:)


Puss Puss på er och glöm inte att njuta av denna underbara lördag


Älskar Barney Stinson

1) Bros before hoes. The bond between two men is stronger than that between a man and a woman because on an average, men are stronger than women. That’s just science.



Har förövrigt haft en mycket bra dag, först en runda med mamma i stan, vilket resulterade
i två par jeans:) Tack mamma
och ett vykort till lillsyrran.
Sen blev det lite utelek och bus med lillan och Besa:D

RSS 2.0