Lördag precis hela dagen!

Ja, då var det lördag igen. Har hunnit med en trip till stan, blev både en runda på torget, valen och loppis. Fyndat har vi också gjort, 20 vhs filmer för 10 kr, många bra klassiker och några nyare filmer kom vi hem med. Några fina tröjor fick vi också fyndat till snäckan, nu börjar det verkligen bli kyligt, visserligen står ballkongdörren öppen i köket men det är faktiskt riktigt kyligt, funderar på att kolla om strumporna från hemvärnet har torkat, ni som gått där eller lumpen, är väl samma kläder kan jag tänka mig, så vet ni hur underbara dom strumporna är :)

Iallafall, var hos läkaren igår, kändes så otroligt onödigt eftersom det bara var en förkylning som är på väg bort.
Läkaren lyssnade på lungorna, kolla hals och öron och konstaterade att allt såg och lät bra. Frågade om vi iallafall skulle ta några prover. Tyckte själv det skulle vara onödigt om allt såg och lät bra men "okej för du säger det så".
Visade sig att jag hade början eller lite streptokocker, palla kolla upp stavningen, iallafall ska jag gå på Kåvepenin i 10 dagar. Så det var väl bra att jag behövde ett läkarintyg, i guess hehe. För tacka navigator för den.

Annars idag händer det inte så mycket, blir väl att städa lite och dammsuga behövs såklart. Kanske titta på någon av dom nya filmerna, 101 dalmatiner är ju ändå en riktigt bra klassiker, eller varför inte Skönheten och Odjuret?
Sen blir det lite mysfilm ikväll med, gamla filmer med kärlek så det sprutar om dom.... Ja dom kan nog bli trevligt att se på skulle man kunna tro.

Nä ja, jag har väl inte mycket mer att säga, Imorgon är det dags för dopet:) Ska bli riktigt trevligt och gott såklart med K:s smörgåstårta, utan tvekan hennes specialite:)


Puss Puss på er och glöm inte att njuta av denna underbara lördag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0