(o)Likabehandling

Vabbar idag, det är bara feber och hoppas den försvinner snart... Energin är definitivt där iallafall haha så det är rätt skönt.

Var på en riktigt riktigt bra Föreläsning igår (o)Likabehandling heter den.

Första föreläsningen var helt klart mest intressant och föreläsaren Gillis Herlitz var verkligen kunnig och gjorde det hela roligt. Man kände igen sig mycket i texten och händelser och situationer runt sig.

Kulturkompetens:
Gillis Herlitz expertis handlar om människors beteende.De människor som är mest anpassningsbara överlever. Hans föreläsningar är fulla av humoristiska inslag och aha-upplevelser. Under föreläsningen tar han upp bland annat upp kulturmöten, förrställningar, fördomar och individens eget ansvar. Gillis Herlitz lär människor i arbetslivet att bättre förstå och respektera varandras olikheter. För ett bättre samarbete lyfter han fram faktorer som bland annat Mod och Rättvisa. Författare till böckerna: "Kulturgrammatik", "Svenskar- Hur vi är och varför vi är som vi är", samt boken "Socielgrammatik".


Sen gick vi på 2 seminarier, eftersom vi inte fått välja innan vad vi ville lyssna på så var dom första 2 valen redan fullsatta tyvärr men dom 2 jag gick på var mycket intressanta dom med, Islam, vad är det? och Funktionshinder.

Inte nog med det så fick man både förmiddag och eftermiddags fika och en riktigt god lunch men riktigt gott bröd till. Skulle vilja ha receptet på det brödet, mums... Då på Resturang Horizont.

En bra men lång dag, så det var skönt att komma hem till lagad middag, tvätten fixad och lägenheten ren...
Duktig karl jag fått tag i :D

Idag har jag änsålänge haft morsan på besök snart kommer Besa, Kommer nog inte bege oss ut något idag pga av den höga febern så får se om vi kan ha lite inneaktiviteter idag:D

Ha en riktigt mysig dag i kylan Puss på er sötisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0