Mustiga grytor med fylliga kryddor, mmmmm......

Väldigt lugnt och tryggt här. Alla elementen är nu påsatta så det är varmt och skönt, ja iallafall med dom tjocka härliga ullstrumporna på sig. Har suttit och skickat efter lite bilder, från nån kalas och sommaren i sin helhet kan man väl säga. Det har verkligen varit en underbar sommar, så roligt vi har haft det. Man saknar lite det här med att sitta i trädgården hela tiden, sent in på kvällarna och bara njuta av goda vänner och underbart väder.

Men jag välkommnar hösten absolut, älskar hösten men roligt att kolla på bilder och sitta och minnas och komma på sig själv att le och till och med börja skratta.
Iallafall tog det en halv evighet att få in bilderna och fixa ett och annat med dom, men nu är det gjort, bara att vänta på att paketet ska komma. :)

Nu ska jag nog ta en liten skål med Hedvigsoppan som vi hade till middag idag, tycker verkligen soppor passar hösten, eller mustiga grytor med mycket rotsaker och fylliga kryddor. Mmmmm tror jag ska göra någon god gryta imorgon:P Sen ska jag bara njuta av lugnet och tystnaden och titta lite på filmen på trean, sett den förr men den är rolig och lite gullig så jag ser den gärna igen.


Njut av er lördag, Puss



Min älskade Lufsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0