Godmorgon

Just nu chillar jag väl egentligen, lillan sover och de tro jag de eftersom hon tvångt skulle hålla mig vaken inatt. Sambon är på jobb och jag, ja jag sitter här, inget på Ung Framtid idag så jag ska ta hand om storhandlingen ute på ÖoB och Willys, behövs ju ibland:d Ska faktiskt ta med en vagn som bär hjälp haha, känner kännas aning malplacerat att gå runt med en vagn utan ett barn i men va fan, jag skonar min rygg iallafall och den behöver det.

Annars idag blir det inte mycket mer än att köpa, kånka och packa in varor och sen får väl disken tas:P blir bara efter frukost så vem vet, kanske jag hinner innan jag ger mig iväg.

Usch så mörkt ute nu, är ju själv van vid att kunna tända i hela lägenheten så man verkligen blir pigg och glad, men idag sover snäckan i soffan så det får vara lite dovt ljus här ett tag till. Visserligen är det rätt mysigt.
Men det känns verkligen att det är höst, inte bara pga mörkret utan kylan och dom kalla vindarna och det piskande regnet. Låter lite deprimerande när man skriver det men tycker fortfarande mest om hösten. Mysets årstid ju hihi.
Fast nu vill jag visserligen ha snö så vi kan ut och åka pulka:D

Nä nu ska jag börja fixa lite frukost, ha en underbar dag och gillar ni som mig en härlig rysare till Halloween så har jag lite bra tips nedanför:D

Kommentarer
Postat av: mathilda

sv: okej!

idag ska jag gå i skolan en stund sen ska jag hem och senare träna! :D

2010-10-28 @ 08:17:04
URL: http://thiildasvensson.blogg.se/
Postat av: amanda

sv:hehe nu fattade ja inte riktigt vad du menade ?

2010-10-28 @ 12:14:46
URL: http://styleisthename.blogg.se/
Postat av: Enya

Bra då , det är toppen :))

2010-10-28 @ 15:41:58
URL: http://blueginger.blogg.se/
Postat av: luffi

jag startade bloggen dindagligaoutfit.blogg.se



en testblogg för att se om det finns intresse för en sån blogg... kan ju vara kul att kika på dagens outfit från många olika och få lite insperation!! dock är designen inte den bästa men är itne så duktig på sånt... =(

2010-10-28 @ 21:49:16
URL: http://www.luffi.se
Postat av: mathilda

sv: jag tränar basket och löpträning! :D

tränar du något? :)

2010-10-28 @ 22:00:25
URL: http://thiildasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0