Ja e bränd! ;)

Så underbar dag, verkligen en helt fantastisk dag har det varit. Vid detta laget sover både bus och M. Idag har vi varit på barnloppisen i morse (kom dit lite efter 9) Några böcker inhandlades och några Pippi filmer. Hittade Disneys bok oliver och gänget!!!!! Älskar disney och verkligen ÄLSKAR Oliver och gänget, hoppas bus gillar lika mycket som jag:) Var en runda på en annan loppis oxå men hittade inget speciellt där. Just det, fick köpt en "ny" Sulky/sittvagn som går i gråt och svart för 200 kr, billigt och bra och den är inte bara i bra skick utan även najs att köra, lättare än den vi har. Så blir väl att sälja den och den svarta som stått och samlat damm ett tag.

Efter loppis blev det hemfärd bara för att snart bege sig ut igen, en runda till Netto med Emsan, sen har vi chillat satan i solen i trädgården. Mycket vätska och solkräm på bus har det blivit. Melon och andra godsaker oxå, det är trots allt lördag ju.

Grillning sedan, blev marinerad grillbit med potatissallad, sallad med ruccula, rödlök, citron och evoo, tzatziki och doppbröd. Hur najs som helst... Ohhh just det, Emsan (vår egen lilla kock) slängde ihop lite tomater i ugnen med chevreost, smaskens, dock en aning för starkt för mig, gott i mindre mängd kan man väl säga.
Massa bus i trädgården med vatten ballonger, sol och fotboll på gräsmattan utanför, så man kan väl lugnt säga att vi kommer sova riktigt riktigt gott i natt...

Ja sen har man visserligen bränt sig rätt rejält, men det känns rätt lugnt och har börjat lägga sig redan så det ska nog klara sig. Blir dock långärmat på imorgon!

Hoppas ni alla haft en lika trevlig lördag!

Peace out! :P

Lägger inte gärna ut bilder på familj här.
Fått en del underbara bilder idag men de får läggas upp på Fejjan istället
Men nått litet ska ni väl allt få, lite färg på tillvaron om inget annat haha:



Kommentarer
Postat av: Åsa

ja en helt underbar dag har det varit idag hoppas det håller i sig så nu några veckor:D

2010-06-05 @ 22:53:31
URL: http://asakeineson.blogspot.com
Postat av: Linda

tja, missade dig precis på msn... en annan gång..

2010-06-05 @ 23:38:16
Postat av: Fie

Ja alldeles underbart väder nu ihelgen men den har fått tillbringas inomhus tyvärr :( J ligger med feber, men grillat fick gjort ändå :P via elgrill! Hehe

2010-06-06 @ 14:27:33
URL: http://jojjeboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0