Goodmorning mes ami!

Ja Godmorgon på er alla.

Känns som om det är lördag idag, antagligen pga att vi är lediga idag och har tiden att titta på lite cartoon network såhär innan frukost. Mysigt, lillan tittar på tv:n och bygger pärlor, helt imponerad av henne som börjar koordinera färger på ett helt annat sätt än innan, men hon utvecklas jätte snabbt och det är lika kul var gång man upptäcker något nytt hon lärt sig. Ja och jag sitter här i väntan på att äggen ska koka färdigt. ^^

Idag blir en mysig fredag helt enkelt. Ska ner i stan och titta på jacka till S, och så får vi titta lite på fiskar som vi kan fylla på i akvariumet haha. Och kanske lite växter, gillar ju blommor och grejor... Ska se om vi hittar en annan djuraffär som skulle vara bättre än dom på valen. Ja vi får se vad som händer.

Och väl nere i stan får man ju passa på att mata alla fina "pippifåglarna" ^^ För det tycker vi alla är kul. Och svanarna är ju helt klart favoriterna. Ja och leka på lekplatsen. Så får hoppas på litt fint väder, trevligt om det blir lite sol, och om inget annat så kan det vara uppehåll när vi är i stan iallafall, går ju dit och hem, är en liten bit. Sen när vi kommer hem igen så får det gärna regna ;) Mysigt ju.

Ja sen blir det bara en massa fredagsmys, lite god middag och sen film med lite gott.

Ha en riktigt härlig fredag alla

Puss

Snart Halloween ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0