Godmorgon

Usch vad ruskigt väder....
Trots regn så ska vi ta oss ut en runda, lillan och jag. Blir en liten tur till stan, sen får vi se var vi hamnar.
Jobbar kväll idag, bra att jobba men känner mig redan trött haha, får bli ett par koppar coffe innan....

Ja, nä, har väl egentligen inte direkt något att skriva, jobbar massor. Och gör jag inte det så är där mycket att göra ändå. Som igår tog jag chansen att rensa ur från lillans rum, en massa gosedjur och leksaker som inte används eller är urvuxet har lagts nere i källaren och några andra skåp fyllde en säck som slängdes. Känns bra!




Interdum volumus quidem ....


Nä nu ska jag göra mig lite fin, sen ut i regnet

Ha en bra dag

En första gång för allt! Eller inte!

Tänkte att jag skulle testa blogga från mobilen, då ta bild därifrån osv, men icke att det skulle gå. Trög mobil! Visst kom jag in långt om länge men sen började jag tappa tålamodet och logga in här istället, mycket lättare och mycket mycket snabbare!

Dagen har varit bra, hur fint väder som helst, det går på rätt håll med andra ord, sol och värme. Jobbade dock tyvärr men bara från morgon till 4. Trodde det skulle vara sjukt mycket folk idag, med tanke på att det är lönehelg men icke. Mycket mycket mer folk igår än idag, ja och egentligen under hela veckan. Men sen vet jag inte hur eftermiddagen blev. Slutade som sagt 4....

Väl hemma träffade jag lillsyrran men hennes trevlige pojkvän. Blev tacos, massa snack och bus. Även Besa tittade in och joinade oss till middag:D
Nu står dumburken i vila på 4+ men ska snart ändras till den vanliga fyran då en av mina favorit filmer med favorit skådespelare går, nämligen National Treasure med Nicolas Cage i huvudrollen. ÄLSKAR han!
Inte bara en riktigt bra skådespelare är han med glimten i ögat, han är riktigt ögongodis för mig:D


Så nu har jag fått bloggeli bloggat lite också. filmen början om några minuter så nu ska jag ta en cigg och hämta en mysig fleescefilt att värma mig med, (tycker vi har tusentals sådana haha här hemma då lillan gillar dom) och njuta av mina mumsiga macadamian nötter och ett glas kall Coca Cola, why not! det är ju trots allt lördag:D

Imorgon blir det jobb igen, skoj. Sen får vi se hur nästa vecka ser ut, förhoppningsvis blir det lite ledig tid iallafall i början av veckan så jag får rensat ut i garderober, lådor och andra små skrymslen som rymmer en massa skit haha, och dessutom ska tvätten tas omhand.

Ha en fortsatt underbar helg


Mitt i djungeln den stora djungeln, där sover lejonen!

Ingen sol, men känns som en riktigt bra dag. Jobbat har jag gjort sen lördag och det känns självfallet fruktansvärt bra och ska jobba hela denna helgen oxå, kommer bli kul med alla nya kunder vi har plus att det är löning idag haha, det kommer bli galet.

Förövrigt trivs jag fortfarande bra, inte riktigt vant mig vid att vara borta från dottern men jag antar att man blir nog aldrig riktigt det. Lärt känna lite arbetskamrater bättre, speciellt en, var hemma hos henne innan jobb en dag och hon och hennes lägenhet inspirerade verkligen. Så en dag i nästa vecka ska jag rensa rubbet, verkligen rensa, hotta saker, lägga ner i källaren och få lite mer ordning. För det är inte konstigt att det lätt blir rörigt när man har en massa onödiga saker.

Snart dags att ta på mina fina blå, gula arbetskläder sen dagis och sen jobb, en kaffe och cigg hinner man förhoppningsvis innan man börjar.


Som sagt jobbar jag helgen (Skoj) så det blir nog inte mycket andra aktiviteter, handla hem lite mat idag ev när vi slutat sen ha mysig familjehelg:D Och kanske färga håret i ny färg, inte blont dock som jag brukar till varmare tider, nä funderar på någon form av röd nyans, får kolla upp vad det finns och vad jag vill ha:P Kommer bild på det senare iallafall:D

Helsugen på grillad kyckling, och eftersom hel grillad kyckling i affären kostar mycket så ska jag nog ge mig på att köpa en fryst hel kyckling och tillaga själv, önska mig lycka till haha, jag kommer behöva det! :D

Ha en härlig helg ^^




Tidsfördriv:D

Lista stulen av Egoina som har stulit den av någon som stulit av någon.

 

Jag har insett att min senaste kyss… var fruktansvärt underbar!

Jag lyssnar på… En skum diskution på tv av en man som ligger framför en bil på marken.

Du mår bäst när du… ser min dotter le!

Stockholms bästa stadsdel är… Kan vi ändra det till trelleborgs? Ehm.....

Jag pratar… flytande rövarspråk!

Jag älskar/tycker om… Många!

Min bästa vän(ner) är… hellre få och nära.... (Bra svar så det copar ja)

Min första riktiga kyss… var blöt!

Jag avskyr när folk frågar… är du sur? När man inte är det

Kärlek är… allt!

Någonstans, tänker någon… att det är dags för halmrullning.

Jag kommer alltid att vara… Mig själv!

Jag är hemligt förälskad i… (inte direkt hemligt) men Nicolas Cage

Sist jag grät var… Några dagar sen kanske

Min mobiltelefon är… Perfekt!

När jag vaknar på morgonen… vill jag ha bollibompa!

Innan jag går och lägger mig… släcker jag alla lampor, kallar in katten och borstar av sängen, hatar smulor i sängen

Just nu tänker jag på… Varför jag inte kan komma på bättre svar (antagligen för att min film börjat nu

Bebisar är… mysiga och luktar gott!

Homosexuella är… Trevliga (?) (va e de för fråga haha)

Blondinbella är… tja, blondin?

Ikväll ska jag… titta på film, sen nanna kudden

I morgon kommer jag… hämta dotterns vagn hos mormor, titta loppis, sen jobba:D

Jag vill verkligen… titta på film nu :P Och varför inte, hoppa fallskärm nån gång i framtiden:D

 

 

Så, lite tidsfördriv, ha en trevlig kväll mes ami!

Puss


Fredags mys!

Då var det helg igen, härligt!

Idag blir det hemmamys, kyckling med potatis och gröna bönor till middag, sen en härlig film på Dumburken Billy Madison tror jag den heter, med Adam Sandler, älskar han!

Imorgon blir en runda till loppisen, se om man kan göra några nya fynd för att sen jobba kväll. Och imorgon kommer det nog vara massor att göra på jobb, med barnbidraget som kom idag så blir det fullt ös! :D Och det gillas massor såklart, tiden gär snabbare och det är självfallet mycket roligare när man har att göra.
Söndag blir också jobb, ska bli fint väder så på förmiddagen så blir det ut och leka någonstans...

Ja så ser vår helt ut, vad ska ni göra?

Ha en riktigt bra fredag:D



You gotta love life! (både när det går upp och ner)

Ibland blir inte saker riktigt som man tänkt sig, men Hey! Våren är på väg, solen med för den delen, jobbar till helgen men hinner en loppis runda på förmiddagen och efter denna underbara vår så kommer sommaren men grillning, badning och förhoppningsvis ännu mer jobb! :D

Nu House och sen ghost wisperer, eller hur de nu stavas, ha de gött

En av världens bästa klassiker går på dumburken idag!

Nämligen Pretty Woman!!!!!!
Älskar filmen, älskar Julia Roberts och Richard Gere!
Reklam nu och ville bara berätta om mitt nöje för kvällen, hoppas ni har en lika trevlig söndagskväll som jag!


Hon som är så fruktansvärt vacker och han är MUMS, utgör verkligen ett av dom vackraste paren i Hollywoods filmhistoria!

Rainy sunday!

Fast nja, inte riktigt regnigt men mörkt och ruggigt är det allt.
Dagen har varit allt annat än lugn eftersom vi både tagit en trip till akuten på lasarettet här i TBG och sen en sväng om till barnakuten i Malmö.... Uttorkning fick vi till svar, nu har vi fått i lillan en del vätska och hon har fått behålla det. Jobbigt när dom små är sjuka. Och synd att lasarettet i TBG inte har barnläkare på plats till helgen, det är ändå en stor nog stad med MÅNGA familjer så varför ingen barnläkare? Och vi har ett jätte fint lasarettet, bara barnläkare alltid och BB så hade det varit perfekt!

Nu ljuder pippi långstrumps ljuva stämma på dumburken igen och jag kollar lite bloggar osv, snart diska lite och plocka undan, behövs ju alltid göras när man har små barn:D

Sen blir det nog någon form av middag när lillan sover, hon kan ju inte äta något nu så jag ställer mig inte och gör middag för att sen inte ge henne något. Nä inte vidare snällt, Och eftersom det bara då är jag och gubben som ska ha mat så kan vi lika gärna vänta. Sen Bones <3 och det går säkert någon rolig film på tv. Annars överväger jag att hotta på ett ev lillans vhs band, Aladdin hahaha, ja Disneys filmer är underbara.


Ansiktsmasker:D

Hej hej, haft en riktigt trevlig dag. En av lillsyrrorna kom ju på besök, både jag och lillan fick present, snäckan fick en docka av moster, blev såklart superglad, och jag fick fin fina öronhängen av morsan:D Tack mamsen!
Vi färga håret, med två olika nyanser haha, väldigt lika nyanser men ändå, blev riktigt bra. Om man får säga det själv haha. Sen fick jag och Nadja på oss ansiktsmasker som mamma tyckte vi skulle testa.
Nadja hade en med choklad- Doft/smak? som verkligen luktade choklad, eller liknande nutella, såg ut som det med, och jag fick på med en peel of variant med granatäpple doft. Ska säga att det var verkligen en upplevelse haha, och roligt hade vi!

Sen blev det middag, potatisgratäng med kyckling i, smaskens. Ungefär i samma veva skulle Nadja ta sig hem. Dom skulle visst titta på Melodifestivalen (är det väl som går nu?) Men som alltid tror jag att jag hoppar det, aldrig varit min grej, konstigt nog eftersom jag annars gillar musik av alla genrer. Aja, jag ska titta på lite film, Legally Blonde 2 nu och sen blir det Heartbreakers, myskväll med andra ord:D

Ha en riktigt bra kväll XOXO



Crazy us! :D

Godmiddag!

Tänkte ta mig ut på lite fyndande, loppis och grejor idag ju men eftersom lillan forfarande inte är helt kry så blir det mysdag idag med:D Ska få tummarna ur att vika kläder haha sen blir det myskväll/dag!

Syrran kommer en runda idag, ville ha hjälp med att färga håret, jag som är expert på det hahaha NOT! Men det är lättare att färga andras hår än ens eget så det ska nog bli fint, själv är jag som sagt sugen på att bli blond igen, nu har ju våren kommit och då brukar jag vilja färga håret ljust (är naturlig blondin men fördrar mörkt hår på vinterhalvåret, varför vet jag inte men tycker det då är passande:P)

Ska bli trevligt att snacka lite med henne och så....

Ja så ser väl min dag ut ..... Sugen på potatisgratäng till middag så det blir väl potatisgratäng och kanske kotlett eller kassler. Får se vad älsklingen är sugen på. Kanske blir lite bakning senare idag, sugen på att göra gifflar, och använda ett liknande men förhoppningsvis bättre "recept" än det jag använt innan. Äsch vi får se, nu ska jag iallafall vika allt rentvättat och sen bädda rent i sängen. Sen får vi se vad som händer:D

Ha en trevlig lördag

Fantasy!

Nu sover sjuklingen som tack och lov är på bättringsvägar. Haft en härlig mysdag, städat och tvättat och tittat på film, det har varit riktigt trevlig.
Ska strax ta mig ner i tvättstugan och få upp alla kläder, väntar nog till 9 så att allt hinner torka:P Och medens jag väntar så ska jag avnjuta lite kall coca cola och Spiderwick på 4+.... Älskar dessa härliga fantasy filmerna, Och längtar gör jag till sista delen av Harry Potter haha, ja vet NÖRD! Men är ärlig att säga att jag älskar både böckerna och filmerna! :D

Annars har vädret varit riktigt crazy idag, först vakna av sol och värme, sen regn, snöblandat regn och hagel, sen riktigt mycket snö, det la sig till och med, för att än en gång komma regn, sen sol och hagel, och lite sol haha, finns dom som sagt att det åskat också men det har jag tyvärr inte märkt av. Sjukt väder i vilket fall som, men mysigt!

Helgen blir lugn, se till så att dottern vilar upp sig och bli riktigt frisk....

Nu ska jag titta på lite film, ha en trevlig kväll



Himmaluad fettisdagsbulle:D


Riktigt smarriga blev dom....
Helt himmluade var dom inte, köpta bullar med vaniljkräm och grädde i och vanilinsocker på!
SMASKENS! :D

Internationella kvinnodagen och Semlor! Bra kombination :P

Sol, sol, sol!!!! Så underbart uppiggande, ljust och härligt! Har inte själv fått se några blommor än men hört på olika håll att dom både har snödroppar, vintergäck och början till tulpaner i trädgården, och det måste jag säga känns riktigt bra. Då måste ju ändå våren vara på väg.

Däremot har jag hört att det visst skulle bli snö nästa vecka, men man kan aldrig vara säker på hur det blir. Jag hoppas iallafall att snön håller sig väck och att det blir varmare och ännu mer sol!


För övrigt är det visst Fettisdagen idag och då ska man visst äta semlor.... Så eftersom vi inte ätit några sådana än så får jag och sessan bege oss till CG sen och köpa hem lite gott gott så vi kan göra semlor:D
Och i mina semlor hoppar vi över äcklig mandelmassa och kör på vaniljkräm istället, hört att det ska vara gott:D



Sen är det ju Internationella Kvinnodagen oxå, Så det är väl klart att vi ska uppmärksamma det också! :P



Headern har bytat sig själv? eller?

Hmm vad fan har hänt med min header? Ser ni det oxå? Hotlink....
Ska ju vara nått rosa mönster ju.....
Aja jag ska väl ändå byta bloggdesign snart antar jag, ny årstid ju :P


Vilket härligt väder idag!

Inte 100% kry idag, men det har väl varit för att man varit ute så mycket men kanske inte så mycket kläder som man borde haft! Men det var det värt iallafall haha, nu ska jag städa lite här hemma, ta en kopp te och ta det lite lugn så man inte får tillbaka förkylningen helt nu när jag nästan blivit av med den...


Ja det är fint, riktigt fint väder ute så visst är man ändå lite pigg och glad... Ska som sagt städa lite, sen blir det ev en runda till CG och titta på vad för roliga fröer dom fått in, snart dags att börja plantera och ha sig, lite i trädgården och en del får växa till sig här inne först:D

Som jag längtar till sommaren, härliga dagar i solen och mysiga kvällar i trägården, grillning, dopp i poolen och fotboll med alla grannungarna, eller varför inte vattenkrig med alla barn i närheten.... Kommer antagligen bli en del jobb också men visst kommer man hinna med lite skojigheter också!
Men nu verkar ju våren vara på väg med den vackra solen och snödropparna har kommit upp nu och det är väl ett ganska säkert tecken! :D




Sugen på att bli blond igen.....

Ha en trevlig dag i solen!

Godeftermiddag!

Ahhhh! Vilken underbar sol vi har idag:D
Vi har varit ute och lekt i stadsparken, gått på lite loppis (fyndat har vi också minsann) och matat fåglarna.
Och haft det riktigt riktigt trevligt med goda vänner. Och man hade ju inte kunnat be om annat väder, helt perfekt...
Och Härligt!

Nu gör jag egentligen inte speciellt mycket, sitter här och kollar bloggar, laddar in lite bilder från dagen på Facebook, och jag skiver här nu. Väntar egentligen bara tills jag ska börja jobba kvart i 4, tiden innan gick snabbt men nu händer det inget så det går rätt sakta. Ska se om det finns något roligt på dumburken så kan hälla mig sysselsatt, om inget annat så ska jag snart väcka lillan så får hon hålla mig sällskap, leka lite med lego kanske ....:P

Hoppas ni alla får en underbar lördag i detta underbara härliga väder!

Puss på dig


Och så var det fredag igen:)

Haj po daj!

Fredag och den har börjat bra. Frukost på dagis för både föräldrar och barn, super mysigt. Där var inte så många barn pga förkylningar, som vi förövrigt äntligen blivit av med, men där var en litet gäng som lekte fint medens några fortfarande åt frukost. Barnen hade bakat eget bröd som var gott, och verkligen roligt att dom varit med och bakat.
Sa till personalen att detta får ni göra igen:D

Sen blev det lite möte på Navigator, handla lite gott inför kvällen och nu har vi haft besök av B och älsklingen står och fixar middag, första gången han testat på att göra något sånt men han är grym och helt klart kocken i familjen (även om jag inte är helt fy skam på det planet heller ;)

Till middag blir det ris och currysås, med kyckling friterade i frityrsmet, visst har man testat detta på otaliga kinesiska resturanger så det ska bli intressant att se hur det blir hemma... Och blir det bra så kanske jag ger mig på att göra friterad banan med glass och chokladsås någon dag:D


Imorgon ska jag jobba, skönt, har klättrat på väggarna här hemma haha, men först ska vi ut på playdate i stadsparken, mata ankorna och leka på lekplatsen:D Härligt att komma ut lite och röra på sig när man sen ska sitta i en kassa hela kvällen, givande och roligt ja men man behöver lite frisk luft innan, så man håller sig pigg och alert resten av kvällen.



Trött på att lägga in bilder på mig haha, så här får ni ett på vår katt My :P

Iallafall, vi var ju på Kulhuset i söndags, Gud vad roligt det var, rekomenderar det till alla med barn, och i alla åldrar för det var verkligen kul, både för oss vuxna och våra barn. Ska definitvt dit fler ggr och funderar på att ha dotterns nästa kalas där:P

Nä nu ska jag diska undan lite innan middagen:D

Ha en riktigt trevlig fredagskväll


Puss

RSS 2.0