Imorgon får man öppna adventskalendern:D

Ja tiden går verkligen snabbt, imorgon är det den 1 december och julen kommer allt närmare och närmare, här hemma har vi hunnit med julstädning och pyntning i princip överallt, pepparkakor har vi bakas och fixat ett fint pepparkakshus, i dagarna ska vi baka lussekatter och sen får gärna julen komma med god mat, jultomte och den härliga samhörigheten:D Längtar verkligen!

Ja just det, ni kanske har sett att bloggen ser lite annorlunda, blev lite knas med headern så den ska jag fixa när jag har tid och ork, och ja inspiration.

Ha en trevlig kväll :P

Snö så långt ögat når!

Och ja så är det verkligen, vintern har kommit och de snabbt. Men visst är det underbart, fast man skulle haft ett par riktiga vinterskor kanske, får önska mig det i julklapp kanske:D Iallafall har dagen varit riktigt bra, började med lite sovmorgon och morgonmys med mitt lilla hjärta, sen städning, lite grann iallafall. Sen bar det av till en vännina med karl och 2 helt underbara barn. På plats fick vi Pannkaks lunch:d Smaskens såklart och sen blev det både inne och utelek med pulka, gungning och snöbollskrig:D

Det har varit en riktigt bra dag med andra ord.

Väl hemma blev det middag och badning och nu är det lugnt här hemma med lillan i sängen och gubben ser väl någon sportgrej. Snart hade jag tänkt kolla någon film, ev den som går på 9:an och imorgon blir det upp som vanligt, möte på arbetsförmedlingen och tvätt... Det måste ju göras det med ibland.

Ha en trevlig kväll



Godmorgon!

Då är första advent förbi. Vi var på julskyltningen i stan men den var inte direkt att hurra för, det såldes lotter och spelades lite musik, och jag vann inte någonting haha. Som vanligt. Tidigare hade dock Robert Wells spelat, det hade ju varit rätt häftigt att se men vid den tiden låg lillan och sov i sin varma säng. I allafall, blev det bara en snabb runda i stan igår, när vi kom hem lagade vi middag, stek med potatis morötter, grönpepparsås och sallad, mums, i den vevan kom Bes som sovit hela dagen hehe och åt middag med oss sen blev det pepparkaksbakning:D:D:D Jag Bes och lillan gjorde jätte fina och goda pepparkakor.
Pepparkaks huset blev jätte fint men fler ska det bli. Och ev ska morsan och jag vara med i en tävling och göra vårt eget slott, eller nått, vi får se:D Det kommer nog bli roligt:D



Nu ska vi äta frukost sen blir det en runda ner till stan, till min vännina  och hennes underbara kidos:D

Ha en underbar måndag i snön:D:D

Så otroligt mysigt med all denna snö!

När snön börjar komma så sa jag, äsch det kommer aldrig lägga sig. Men tji fick jag, nu ligger snön i stora drivor och halt som attans är det så jag bör väl börja detta inlägg med en varning, ta det lugnt ni som tar er ut på vägarna. Nu när vi går mot kallare och kallare vintrar så hoppas jag att alla ni skåningar speciellt, är utrustade med bra vinterdäck och kunskap om snö och is. Känns som alla var vinter blir lika förvånade när snön kommer. Ja menar, vi kanske inte har lite mycket och lika länge snö än vad det kommer längre upp i landet men visst fan kommer snön och halt blir det för jag hoppas att alla är bra förberedda.

Iallafall, mitt julpynt ser riktigt bra ut med bakgrunden av snö, det måste sägas och jag personligen älskar verkligen snö, även om jag vara ärlig och såga att så jäkla bra förbered är jag nog inte som inte ens har ett par termobyxor haha. Men vi ska ändå ut imorgon och göra både snögubbe och lykta och såklart ska vi ta en tur på backen utanför:d

Nä nu ska jag titta på en film och njuta av det faktum att det är fredag kväll, imorgon hoppas jag på sovmorgon, annars får det bli mys framför Astrid Lindgrens julfavoriter på morgonkvisten som blivit lillan stora favorit. Och lite min med hihi, Astrid Lindgren äger helt enkelt.

Ha en riktigt trevlig helg i den härliga snön :D


Foto med mobilen på vår fina utsikt just nu:D:D

Snön kom lägligt till första pyntningen!

Har haft att göra i veckan, hjälpt en vännina flytta lite saker, ska även vara lite barnpassare på fredag:d Bara under flytten men det ska nock allt bli mysigt och roligt.
Efter att igår ha fått upp lite fina julgardiner hos vänninan igår så tog jag oxå tag i iallafall 2 av mina fönster här hemma, Jag och lillan hjälptes åt att tvätta både fönster i köket och i hennes rum och sen pyntade vi dom, och visst blev det riktigt fint och nu börjar vi få en härlig julkänsla här hemma.
Inte nog med det, så gick jag ut en liten runda på kvällen och märkte då att det snöade, och kallt var det. Trodde ju dock aldrig att det skulle lägga sig men visst är det vitt överallt, ja det börjar väl smälta så smått så här på kvällskvisten men visst är buskar och gräs fortfarande täckta av detta vacka vita täcke. Och snö om något ger verkligen en julkänsla så nu tycker jag allt att det är fritt fram för pyntning. Och säger som jag skrev igår, efter ha fått frågan: REDAN?????
1. Det är faktiskt advent på söndag och 2. hade jag vågat så hade jag börjat pynta redan i början av november:P

Nä nu ska jag kolla frysen efter lite middag och senare blir det kanske lite skrivande och fixande i snäckans pärm, måste ju uppdatera lite då och då:d


Mordbrand bara några hus bort!!!

OBEHAGLIGT, verkligen obehagligt när man läser i TA att bara några hus bort är det någon som hällt in brandfarligt medel i någons brevinkast och sen tänt på. Enligt sambon som tagit en titt där borta så är det svart ut mot fönstrena på andra sidan lägenheten så det har nog varit rätt jävligt. 3 vuxna och 3 barn varav 1 av barnen i spjälsäng.

Det är nog en av mina ströta mardrömmar, eller vad man ska säga, att brinna inne, inte minst om jag haft min dotter där. Turligt nog kom brandkåren och kunde hjälpa familjen ner (dom bor/bodde på andra våningen) som stod på ballkongen, Lägenheten är tyvärr obebolig tills den renoverats.... Så här innan jul och så, tycker riktigt synd om dom. Men jag antar att dom ändå haft tur som vaknat och kunnat ta sig ut på ballkongen med "endast" ev rökskador.

Här är länk till TA


Nu ska jag dammsuga lite här inne och vid 1 blir det att möta upp morsan o co och sen gå på loppis och förhoppningsvis fynda lite:D Som bekant är jag mest ute efter fina julsaker:D

Ha en trevlig söndag alla



Pitch Black med Vin Diesel tycker jag låter som en trevlig kväll! :D

Hallå hallå.

Lördagen hittills har bestått av frukost hos mamma, sen en trip ner till stan med Mamma, Syster, Systers nya pojkvän, T, M, En vännina hennes påg och min underbara tös såklart. En liten runda på loppisen i stan tog vi, fyndade en del och sen tog vi oss vidare för att mata ankorna i parken, var såklart uppskattat både för stora och små. På torget skildes vi åt och jag och lillan hängde med hen till vänninan som håller på och flyttar, mycket trevlig och mysig lägenhet har dom fått tag på, och så fick jag chansen att mysa lite med deras underbara lilla tös.

En liten runda till på stan blev det och några nya filmer, däribland kvällens filmval:D Taco till middag, mycket gott om jag får säga det själv. Och tvättning har det oxå blivit, massor massor men har hunnit med allt, nu ska det sista bara torka och vikas så är saken BIFF! :D

Har förresten ett nytt ord som används flitigt, eller ja nytt och nytt går väl att diskuteras men ett uttryck som jag inte använt direkt innan. O ja! Känns som jag svarar det hela tiden och börjar störa mig lite på det själv haha. Ingen aning var det kommer till men det har en positiv klang och det funkar i många lägen, får se när man får till ett nytt:D

Nä nu ska jag natta liten, och sen movietajm! Ha en najs kväll Puss


Städar städar och åter igen städar....

Den där storstädningen innan julpyntet ska upp börjar kännas liten haha, snart har man gjort allt. Inte nog på det så har jag kastat ut mattorna i vardagsrummet och hallen, soffan är numera kliniskt ren... Ni kanske undrar varför? Jo visserligen behövde säkert soffan en ordentlig genomgång med dammsugaren samt har vi snackat ett tag nu om att skaffa nya mattor men vi tog in en liten inneboende en natt och såg nu att han har loppor, så ut med honom och våra katter ska få bada imorgon och göra det var 10:onde dag tre ggr och sen ska soffa och vår säng sprutas ner med loppdödande medel. Suck, jag ångrar mitt val att ta in denna söta katt och önskar att jag lyssnat på min sambo. Tack och lov får inte vi människor dessa loppor men dom hoppar och kan bita oss men hoppar sen kvar så det är ju alltid något antar jag. Ska strax fortsätta städningen och sen blir det lite middag. Vad vet jag inte riktigt.


Ni som har pälsdjur, köp en loppkam det syns inte alltid om dom har loppor. Jag själv har blivit biten på benet 1 gång igår natt och det är därför jag kollade katten så kolla era djur om dom är ute något.

Kommer nog in en runda senare, fått låna besas datorn så:D:D:D

Puss på er




Hjärtat i halsgropen och änglvakt!

Idag hade verkligen min dotter änglavakt. På något sätt lyckades hon välta vår 28 tums tjocktv över sig. Och jag säger det igen, hon hade verkligen änglavakt som "bara" fick ett rejält blåmärke på vänster sida av ansiktet och märke på axeln och foten. Men tankarna på vad som kunnat hända gnager hela tiden bak i huvudet på mig. Så mycket hon hade kunnat skada sig. Så otroligt hemskt. Så nu är det verkligen bud på att skaffa sig en platttv, och hänga upp skiten på väggen så detta inte kan hända igen.

Usch alltså. Och sen att ambulansen skulle ta 2 timmar på sig att komma hit. Obegripligt!!!! Tack och lov kunde sambons bror köra oss till sjukhuset. Och han kom riktigt snabbt, Tack så himla mycket.
Och vill tacka min underbara vän Besa som höll sig lugn och ringde 112 så jag och sambon kunde fokusera på vår dotter och tack till min mamma som inte bara kom ner snabbt utan även höll oss sällskap på sjukhuset.

I denna stund är jag otroligt tacksam att man bor nära familj och vänner. Som dessutom ställer upp, alltid.

Är lite uppkörd och upprörd så jag har inte mycket mer att säga.

Ha en trevlig kväll


Kanal 3 är som bortblåst!

Okej, själv tittar jag inte på dessa Ensamma Mammorna, Inget som lockar direkt men filmer där efter verkade bra och resterande kanaler känns aningen överflödiga denna kväll, men om inget annat så kan jag väl titta på Sleepy Hollow igen, alltså jag ÄLSKAR verkligen Tim Burton, Alla dom filmer jag sett är otroliga, mer eller mindre, vissa mer speciella än andra men älskar verkligen honom. Och att en av mina favorit skådisar Johnny Depp har huvudrollen i många eller dom flesta (?) av Tim Burtons filmer gör ju inte saker sämre:d

Vi får se vad som händer, har man tur så har felet fixats inom 5 minuter hehe...

Annars har jag inte mycket att säga, julafton blir av som vi tänkt oss, Så jäkla roligt alltså, kommer bli helt perfekt, det är jag helt säker på:D Och när löningen kommer ska jag börja inhandla julklappar:D Wiiie... Har sagt det innan men säger det igen, tror nog att det är en av dom roligaste sakerna när det kommer till julen, att köpa julklappar... Fast nu när jag tänker på det så är det rätt överflödigt haha Jag menar, att se dom öppna julklapparna och se minen och veta att man träffat perfekt på, det känns riktigt roligt. Sen att laga maten är också riktigt roligt, eller pysslet, nä pysslet är nog det som är det bästa med julen, stoppa neijlikor i apelsiner och hänga upp, att hänga upp i granen, baka pepparkakor och andra julkakor och dekorera pepparkakshuset, oh vad jag längtar. Haha vill att det ska vara första advent nu så jag kan få börja plocka fram alla fina julsaker....
Det kan man visserligen göra innan men lite traditionell är man kanske ändå... Måste komma ihåg att köpa adventsstakar förresten, jag har ingen aning om var jag gjort av mina??? Dom kanske tittar fram lite närmre, vem vet:D

Nu ska jag se om trean funkar, om inte blir det nog någon bra dvd,
Ha en skön kväll:D Puss på er:D

Söndag och Farsdag:D

Idag ser väl ut som vilken söndag som helst antar jag, städning och mys och bus, lite bakning har vi också fixat, Rulltårta med hallonsylt och vaniljkräm har jag gjort, i sann gottegrisanda:d Och sambon fick för sig att göra Dajm kola. Mycket gott bägge två.

Nu däremot lagas det middag, kyckling med ris och sås, och såklart lite goda grönsaker i form av brysselkål och majs. Hur gott som helst och rätt hungriga är vi nu:D

Sen blir det väl att titta på någon film lite senare och längta tills det är dags till pyntningen, börjar få ihop en fin liten samling julsaker nu:D

GRATTIS till Min Underbara Pappa och alla andra pappor med såklart på farsdag:D


Pepparkakor......

Är gott! Och sägs göra en snäll:D Det är väl bra. Nu ska jag iväg o jobba, ha en trevlig lördag:D

Goodmorning Goodmorning!

It is a Goodmorning lovley day, goodmorning today:D

Och visst har vi fått ett underbart väder idag, någon solen skiner men jag kan tänka mig att det är kallt. Av någon anledning så brukar jag tycka att det är kallare när det inte är molnigt på vintern än när det är molnigt.
Har ni tänkt på det?

Nu har iallafall min kära sambo kommit hem med lördagsfrukost så det ska jag gå och äta nu:D
Ha en trevlig lördag Puss på er

I princip bara en massa Babbel:D

Nu har bloggen fått vila ett litet tag, man kan ju ha nått att säga hela tiden vett ja. Och ja, mitt liv är väl inte det mest spännande antar jag haha. Visst hade man nog kunnat göra det spännande, Säger man saker på rätt sätt och gör sig lite rolig över sig själv så kan det nog bli lite intressant, ta Egoina tex, i princip en helt vanlig tjej med en speciell humor, någon som alla kan känna igen sig lite grann. Sen har hon blivit lite mer känd och hittar på en del roliga grejor som kan vara roliga att få reda på hur det går och så, nä där tappa jag tråden haha.
Hur som helst så kan man nog göra bloggen både rolig och läsvärd för mer än bara dom som känner en om man bara vill helt enkelt. Kanske.

Nä nog filosoferat om det.... Funderar på att börja skriva mina "noveller" igen, kanske, funderade för länge sen att ha det på min gamla blogg och undrar om jag inte till och med startade en kategori där till och med. Hmmm kommer faktiskt inte riktigt ihåg. Fast sen, vem hade velat läsa skiten hahahaha.... Nä kanske man ska ha en egen blogg till dig, och dom som hittar dit kan jag självfallet läsa om dom vill. Och så skulle man kanske vara annonym, eller?
Nä vi får se hur det blir...

Och nu till julen, o vad sugen jag är på att få upp och igång allt snart. Hittat en massa små gulliga och fina julsaker i affärerna, som måste inhandlas när det är löning, och då är det ju snart Advent, när det är löning. Och jag har bestämt mig för att det inte kan vara speciellt svårt att lägga in sin egen sill tex så det ska jag göra, och kanske fixa min egen kål, det gillar jag iallafall.... Och bakas ska det ju, ska testa på och göra egen pepparkaksdeg oxå, se om jag kan iallafall, ska bli intressant och har jag tiden och tålamodet så ska jag ge mig på att göra ett egetdesignat pepparkakshus/slott också:D
Man har ju sett helt otroliga bilder på hus och slott som människor gjort med pepparkaksdeg, kristyr och godis. Ja menar det svåra är ju att få alla bitar i rätt storlek, att få ihop det sen kan kanske vara lite pilligt men nock f*n kommer det gå, och sen kommer det roligaste Dekorationen:D O vad roligt det ska bli hihi. Och sen har jag funderat på ett eget recept för X-mas Choclat chip cookies:D Finns säkert något liknande sen innan men jag testar på ändå.

Nä nu har jag nog babblat av mig så det räcker, Imorgon blir det iallafall jobb, kanske en runda på valens outlet och sen Kalas för min minsta lillasyster som fyller 1 år :d

Ha en riktigt najs kväll Puss på er:d



X-MAS! <3

Har lite huvudvärk idag, suck.... jobbigt... Får vila mig lite sen så ska den nog snart gå över.
Har varit duktig idag och varit på gymmet och tränat satan, känns skönt men bävar lite inför morgondagen, får ganska säker en hel del träningsvärk i bena för där kärde jag på mest.

Här hemma har vi avklarat middagen i form av köttbullar potatis och grönpepparsås o ättiksgurka:D Var riktigt gott, speciellt med tanke på att de var köbeköttbullar. Förövrigt tittar vi på Emil i Lönneberga och snart blir det väl bad.

Imorgon blir det både en trip till Arbetsförmedlingen och sen till NC för lite körkortsteori:P Ja körkort blir det inte på ett tag än men visst kan man väl förbereda sig och dessutom måste man väl börja någonstans:D

Blir mer och mer sugen på att pynta inför julen, och tvätta fönster och pynta kaklet i kök och badrum, hänga upp mina fina nya gardiner och så vidare:D Ska köpa mig lite mer prydnads tomtar och pepparkakor, och så ska vi pynta pepparkakshus, göra egen pepparkaksdeg, lägga in sil och massor massor mer, så jäkla taggad är jag och jag längtar något så fruktansvärt till 1 advent:D Och sen julen såklart:D



Sån är jag! :D

Börjar hela tiden sjunga på låten som tillhör rubriken till förra inlägget...
Men sån är jag väl hihi

Varit på måndagsmöte på nc i förrmiddags, två ungdomar där nere har startat en klädinsamling till hemlösa, självfallet hackar jag på och hjälper med det lilla jag kan, har även hört med vänner på facebook, att hjälpa andra borde vara en självklarhet men visst kan det vara svårt, skänk pengar, kan man säga, men hur ska man veta att det går till rätt ställa, och hur mycket går egentligen dit? Skicka kläder hit och dit, hur mycket kommer fram. I detta fall kommer detta par köra in med alla kläder själv och jag ska faktiskt höra om det är okej att jag hänger med. Tror absolut att det kan vara lärorikt.

Riktigt bra insiativ måste jag säga och jag grämer mig lite att jag själv inte kommit på något sånt.

Förövrigt har jag vunnit två saker på tradera idag:D Äntligen förstått hur det går till, båda sakerna var juliga saker, och billiga... Ska själv och lägga ut lite saker, tror det blir några kläder som är för små till dottern min först och främst iallafall, ska kolla lite vad frakt kan kosta och sånt innan med så allt blir rätt från början, man vill ju ha så goda omdömen som möjligt antar jag.

Ska strax ta en liten cigg och sen sätta mig framför tvn och titta på House i lugn och ro. Och lugnt och skönt är det verkligen hihi, dottern sover, och sambon sitter bänkad framför nya beck filmen....

Ha en trevlig kväll mina kära läsare


Looking back, over my shoulder.......

Du är en saga för god för att va sann.....

Väntar på att maten ska bli klar, kyckling i ugnen med ris, brysselkål (från, Bryssel?) och antagligen himmaluad brunsås eller nått. Ska bli gott.
Annars har vi inte gjort så mycket, städat såklart, tittat på pippi långstrump, ja slappat antar jag, det är ju söndag trots allt.

Sambon är på fotbollsmatch så vi flickor har det lugnt och skönt här hemma hihi.


Frukost och disney dags!

Om cirka en halv timme ska jag se disneydags för första gången på X antal år, skoj:D Och frukost ska vi ha det med, men med tanke på hur kallt det ser ut att vara där ute så blir det nog rostade mackor och kräm istället för bullar. Men det funkar bra det med.

Sen får vi se lite vad som händer, städa behövs det och dom där fönsterna skulle behöva sig en omgång men ev gör jag inte det förrens det närmar sig dags att pynta:P En genomkörning blir det nog iallafall. Sen ska jag se till att träffa Bes som varit ute på vift:D:D:D Har nog båda massor att berätta om hihi och ja, sen blir det väl någon trevlig söndags middag och sen bad bus och en go film.

Puss på er


I Live For Weekends! :P

Hallå Hallå alla läsare:P

Eller alla och alla!? hihi inte så många men jag är glad att ni som tittar in, tittar in:P Skriv gärna en komentar då och då så jag vet vem ni är och kan titta in på er blogg om ni har en...

Idag har jag jobbat lite, var trevligt, ska se om vi kan hitta på något nytt nästa vecka, kom gärna med tips. Sen har jag med sambo och liten varit och träffat lillans farmor och vi har köpt hem en massa onyttigheter till kvällen:P
Så ska försöka få till något gott men lite extra nyttigt till middag, vad det blir det vet jag inte, men ska snart dyka in i frysen och se vad man kan tänkas göra. Kanske någon god gryta, på kassler kanske, låter faktiskt rätt gott.

Igår var vi på kalas hos min lillasyster Nadja/Laila/Nagusha/Moste Najna osv, kärt barn har många namn. Hon fyllde iallafall 16 år och hade halloween/maskerad kalas, mycket trevligt. Lillan körde Flower Power, sambon Man in Black med vita strumpor och jag, ja vad ska man säga, var mitt alterego kanske. Gjorde en rätt häftig tupperad frilla iallafall som jag antagligen kommer att göra igen, fast då kanske ge den lite mer tid så det får en mer clean look...
Det blev iallafall taco och sen kakor och en jätte fin tårta som morsan och syrran gjort, i form av en döskalle, som var rosa hihi, hade blå ögon och vita tänder.... Kommer nog bild på den och frillan i framtiden, ska bara se om jag kan få hit bes och få låna hennes dator. Min är ju fortfarande en gammal skit sak som har för segt usb "intag" eller vad man ska säga, det går inte att lägga in bilder på datorn, varken via kameran eller via mobilen om inte jag lånar bes dator och lägger in det där vill säga.

Nä dags att hitta ut i frysen så jag får något gjort hihi
Ha en riktigt najs lördagskväll

Puss På Er:D


Diskande vampyrer?

Tar en liten paus mellan diskandet och bäddningen som väntar. Varit på ART på nc, var intressant och lärorikt, sen har jag jag Emma och hennes lille kille på besök, var ytterst trevligt, och om inget annat riktigt mysigt att mysa till det med lille sötnosen:D Sen har jag tvättat, inte så mycket och sista maskinen ska strax upp på tork. Hade blivit för ca en timme sen om jag inte glömt sätta igång maskinen haha. Men sånt är livet och jag antar att man inte kan tänka på allt hela tiden. Chili con carne som är en av mina absoluta favoriträtter hade vi till middag idag. GOTT!
Nu spelas Pippi på dumburken och jag har som sagt precis diskat och ska ta itu med att renbädda sängen strax, och sen blir det en trip ner till tvättstugan....

Bad väntar också, och sen blir det vampyrer för hela slanten, kl 20.00 är det dags för Vampire Diares (undrar om den stavningen verkligen är rätt men vi kör på det vett jag)

Nä kan inte sitta här hela kvällen, sängen bäddar inte sig själv tyvärr. Kommer nog förr eller senare men det får vi väl spåna på imorgon istället haha.
Ha en trevlig kväll:D Puss


Atlantis

Hej hej på er.

Haft en riktigt trevlig eftermiddagen det må jag säga.
Dagen började med möte på NC som var snabbt avklarat, sen hem och plocka undan lite. Lillan fick sovit en stund och sen bar det av till min sambos pappa som fyller år idag, blev med gott sällskap smörgåstårta och sen vanlig tårta på det, gott och trevligt allt som allt. Nu är det än en gång lugnt och tyst i hemmet och jag funderar på att titta på film, Atlantis får att vara mer exakt. Älskar Disney och alla dessa underbara och inspirerande filmer, och det står jag för...

Ja sen är det väl sängen för min del efter det, läsa lite Kalle Anka och sen sova då vi ska upp tidigt imorgon, ART på NC sen ska jag möta upp Emma och Matteus och dra med dom hem på lite go fika:D Ska bli skoj.

Önskar er en mysig kväll puss puss


Godkväll :D

Då var det kväller igen och lugnet har lagt sig. Har varit och gymmat idag, blev mycket konditionsträning och magen fick sig en omgång så det kommer nog kännas imorgon haha, men det är bra, det ska kännas att man rört på sig....
Imorgon blir det ett snabbt möte på NC och sen kanske en runda på gymmet. Mot eftermiddagen blir det kalas, ska bli trevligt:D

Strax ska jag sätta mig framför dumburken och titta på ett av mina absolut favorit program som är House:D Skoj skoj, gillar hans svarta humor.

Så ha en trevlig kväll Puss på er


Vampyres:D

Kollar top model nu, av den enkla anledningen att dom skulle fotograferas som vampyrer, Mia loves vampyres...:P
Iallafall är det lugnt och skönt här nu, ingen busa som slår runt och inga som ringer på stup i kvarten för att fråga om Bus eller Godis... Jag tycker om Halloween och hela den där grejen, men de barn som försöker mjölka hela grejen, som dessutom inte ens är utklädda, inte ens något litet, det är riktigt trist....

Iallafall hade jag tänkt hotta på en film som är väl relativt gammal, Djävulen och jag, evigheter sen jag såg den men nu har jag en VHS spelare så jag ska titta på den efter jag fått se fotona på dessa vampyrmodeler...


Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag, gått på möte på Ungframtid, sen möte med Ungdomsbanken, blev en riktigt bra konversation där gruppen emellan och många bra tankar. Får vi fixa detta sista men ganska stora problem så kan detta bli något stort. Sen har det väl varit det vanliga, träffat Bes, lagat middag, myst och städat. Imorgon blir det träning på förrmiddagen och sen jobbsök I guess, och alla andra trevliga små rutiner som man har varje dag.

Ha en najs Tisdag imorgon, puss hay


RSS 2.0