Skada fiskar för nöjes skull???

Har aldrig förstått grejen med att fiska och sen slänga i fisken igen. Om du nu tvunget ska fiska och sticka en vass krok i ett djur så för fan se till att det är gjort för att få mat.... Känner inte fisken smärta??? Det måste det väl ändå, hur snällt är det då på en skala att ge den smärta bara för att väga och sen släppa ut den igen?
Jag kan visst förstå tjusningen i att fiska, har själv fiskat en del förr men förstår inte när dom på tv (i detta fallet, såg precis några sportfiskare) bara fiskar för att det är skoj? Eller jo det gör jag kanske men dom kunde iallafall haft den till middag... Det låter egentligen inte mycket bättre nu när jag ser det i text.

Jag tycker iallafall att det inte är speciellt juste mot fiskarna som dom skadar bara för dom ska ha roligt...

Så min fråga till er:
Är detta okej?


Nu är det iallafall strax dags för sängen, är lite trött. Fått gjort lite idag iallafall, rensat lite bland tidningar, reklam och annat smått och gott i vardagsrummet, 2 stora påsar med bara papper/tidningar/reklam blev det, har fått planterat lite nyköpta örter och omplanterat en blomma som jag trodde skulle dö men som blivit riktigt fin igen. Malt tobak har jag oxå gjort, imorgon ska vi ha lite rullkväll så man har för ett tag framöver.

Thats all! Ha en skön kväll/natt Puss och kram

Underbara oväder!

Ja jag älskar regn och rusk, hoppa i vattenpölar och bara allmänt skita ner mig själv i geggamoja och grejor. Att få "vara barn". Med egna barn eller kanske syskon och så vidare så får man en möjlighet att göra allt det roliga som man gjorde när man fick barn men som man fick "sluta" med när man blev lite äldre (visserligen har jag alltid gunga och hoppat och klättrat på saker haha, man har ju barnasinnet kvar:D

Synd bara att man inte fått tummarna ur att köpa regnkläder för även om jag kunnat plaska i vatten pölar utan så är jag inte så sugen på att bli sjuk, även om jag inte blivit det direkt innan...
Lite det som är tråkigt med att bli "vuxen" att man får mer ansvarskänsla och tänker mer. Okej det är väl på gott och ont antar jag.

Iallafall:




Ha en härlig dag i regnet :P

The Simpsons is the shit!

The Simpsons filmen på tv idag kl 21.00 så ska bara skriva en snabb trudelutt.
Idag har det varit underbart väder, varmt och skönt. Vi gick ner en runda till barnloppisen i förmiddags och vilka klipp vi gjorde, hittade en massa kläder för en 5:a styck, en jeansjacka för 15 kr, lillan fick en docksäng och vagga, dockor, Disneyböcker och annat smått och gott. Riktigt mycket folk var det. Blev en liten fika på stan och sen hem leka i den "nya" sandlådan. Jag och Krist tog en runda till stranden och hämtade lite sand. 4 halvfulla Willys stora påsar fick vi hem, tungt som f*n så tur som det var så tog Krist påsarna på flaket till moppen, Najs! Trots tyngden och de fyra påsarna så tog sanden inte mycket plats i det stora däcket, men lillan uppskattade det och har lekt däri större delen av dagen:)

Nej nu ska jag titta på film, ha en skön lördag!

Puss

Have you ever seen the rain!

Varit i stan nu och betalat räkningar... Köpt mig ny hårfärg och fick massor hjälp av en jätte trevlig tjej på Åhlens, tex vilken färg jag borde välja för att det inte ska bli så orange/gult. Vilken som täckte bra osv. Riktigt bra tips och ska jag färga håret igen så kommer jag gå dit och snacka med henne igen:)
Får dock låta håret vila lite nu innan det får nästa dos. Egentligen bör man vänta i 4 veckor men sånt tålamod har verkligen inte jag, men minst några dagar ska jag försöka hålla mig och under tiden göra en massa hårinpckningar eftersom blondering sliter massor på håret.

Fick köpt en liten fin "bikini" (linne och trosa) på HM till lillan som inte haft en innan, Riktigt söt och till ett rätt bra pris.
Fick även köpt hem tobak, 1 kg, jag är en av många som faktiskt maler och rullar cigg själv, mycket billigare så. Så nu klarar jag mig minst 2 månader iallafall, känns bra.

Och nu är jag hemma igen, Glad att jag kom hem innan det börjar regna för det ser ut som om regnet kommer vilken minut som helst nu. Men det är mysigt det med, om man är inne, eller är på väg in.


Den till höger är den färgen jag ska testa om nån vecka/veckor!
Resultat kommer sen:D

You Just Gotta Love Garfield!!!!


 

Har inte gjort så mycket idag, storhandlat, städat undan lite. Morsan var här på lite kaffe och snack i trädgården och nu på kvällen kom Emsan förbi, trevlig. Intressant dag va haha

Snart dags för sängen... Så Sov Gott alla Nissar och dröm söta drömmar!


Att jag aldrig lär mig.....

Goddag!

Idag har man storhandlat, Willys och ÖB. Skönt att det är avklarat, så nu har man så man klarar sig resten av månaden. Imorgon betalas räkningarna och ny hårfärg ska inhandlas. Jag min smarte jävel köpte hem Poly Palette igen, för er som läst min andra blogg innan vet att jag klagat på detta märke tidigare men så långt tänkte jag inte när jag stod där och valde bland färgerna, såg priset ju, 2 för 79 kr. Så nu får jag likaväl köpa ett dyrare märke, hade jag gjort det  från början så hade jag fått ett bra resultat och kommit billigare undan suck... Jaja får väl hoppas att jag lärt mig till nästa gång haha.

Men sen, kanske man skulle ta sig till en frisör nästa gång istället, så vet man att det blir ordentligt gjort:P
Hur mycket kan det kosta 500-600 kr???? Tycker visserligen det är mycket pengar för något man kan göra nästan lika bra hemma men kanske, kanske nästa gång :)

Sitter och funderar på om jag ändå ska bege mig ner till stan och få betalat räkningarna så det är avklarat, och handla hårfärg, måste ändå vänta typ en vecka eller nått men sitter och funderar på om jag ska testa imorgon att färga iallafall... Det värsta som kan hända är att jag tappar allt hår hahaha.... Hade inte varit roligt men va fan de växer ut... Och då blir det iallafall i den färgen jag vill ha, är ju naturligt blond... Just nu är jag ett mellan ting:P

Aja får se hur jag gör, ha en skön dag i solen:D

Inga kids men får besök ändå:P

Blev inget fullt hus idag tyvärr... En av kidsen är sjuka så bättre dom stanna hemma så dom inte smittar. Men jag hoppas dom kommer förbi hela familjen och grillar lite korv nån dag... Så jag får en chans att dela upp klappar oxå:P

Ha en bra dag....

Massa ungar på besök :D

Hej hej.
Idag kommer det bli fart och fläng här hemma. Strax blir det en svängom med dammsugaren, undanplockning och lite sådant, vid två tiden får jag besök av 7 av mina syskon:) Längesen jag träffa alla så det ska bli kul. Inte nog med det så ska dom äldigt försenade julklapparna delas ut hahahaha....
Jaja bättre sent än aldrig men funderade seriöst på att behålla dom och ge julklapparna som födelsedagspresenter under året hehe. Hade gått! :P Men nä... Det är julklappar så.

Blir väl massa lek och bus kan jag tänka mig, middag består av grillad korv med lite goda tillbehör. Om det inte börjar regna med andra ord. Men ugn/stekpanna finns ju så korven fixar vi på nått sätt.
Längtar!!!

Ha en riktigt skön Tisdag Ya'll!




Our little Sandbox! :)

Här kommer bilder på vårt fina traktorsdäck, dock har vi inte fått chansen att fylla den med sand än men det kommer i dagarna ska ni se.





Lite skitigt är det allt men ska skrubba av det innan sanden åker i.
Lite coolt de har trelleborgsloggan oxå:D

Traktorsdäck= Sandlåda!?

Tvättning igen! Att man kan skita ner så mycket kläder på så kort tid, helt otroligt faktiskt.
Aja det måste göras och det kommer kännas jätte skönt när det är klart och inne i skåpen.

Igår fick vi en sandlåda, och inte vilken sandlåda som helst. Nej, en vän ville bli av med ett traktorsdäck och tänkte att det kunnat bli en utomordentlig sandlåda. Så han och Krist körde hit den och rullade in de:P Det var en aning större än jag tänkt mig, fast min tanke innan jag fick se däcken, hoppas det inte är för litet haha. Visst måste det finnas flera olika storlekar på däcken?!
Det är satt på plats i trädgården nu och ser fint ut, Visserliggen flyttade jag och M det igårkväll också, ville inte riskera att hunden hoppade ut över staketet :).
En sak fixad iallafall, eller ja, vi ska hämta sand på stranden också, det kommer nog bli en del rundor. Men Krist har lovat att transportera sanden från stranden till trädgården iallafall så det är bra.

Sen ska det göras sandkakor i massor, och saft bjuds det på såklart så det är bara att komma förbi en runda sen:P

Nej nu kallar tvätten så här slutar jag, Ha en skön söndag Folket:D


Tänkte lägga upp ett passande fotot som man kanske kunde hitta på google, men eftersom jag inte hittat så skiter jag i det och fotar vårt lilla däck sen istället.


Sommar, loppis och varma datorer!

Så trött idag, vet inte vad det är med mig. Hade visserligen otaliga mardrömmar inatt om dottern och världen kan man väl säga, otäckt. Men när jag vaknade så låg hon där brevid och sov tryggt. Skönt!

Inte gjort så mycket idag, Navigatorcentrum i förrmiddags, checka upp lite med praktikplats, får vad som händer. Inget som är bestämt än dock. Men det finns många ställen att kolla med.
Kanske man är lite sent ute, men skam den som ger sig!

Inte riktigt så fint väder idag som det var igår men skönt och ganska varmt är det. Hoppas det blir lite såhär imorgon. Gör mig inget om det blir muligt, sålänge det inte regnar så är det lugnt eftersom vi ska ner till barnloppisen. Fått rensat bland kläder och ska ta en runda bland leksakerna oxå som dottern inte längre visar intresse för. Sen får man ju ta chansen att kanske se om man kan hitta lite fina, billiga kläder och kanske lite leksaker oxå. Ska faktiskt kolla lite extra om någon har Alfons Åberg böcker då dom blivit en favorit.

Förövrigt sjunger nog min dator på sista versen. Stänger av sig själv eftersom den blir för varm.
Så man får väl hoppas på en slant på födelsedagen haha, annars får jag väl plocka upp den gamla klumpiga stationära grejen som just nu ligger under sängen. Surfdator kan den nog duga som, ett tag iallafall.

Sommar och vattenmelon:D

Femte dagen utan cola och det går fin fint. Ute e det riktigt sommarvärme, blir lite utelek sen, får ta vara på det underbara vädret ju. Gissa vad jag sitter och smaskar på just nu, Vattenmelon, gud va gott:D Billigt på CG så man får ju slå till. Ska nog köpa hem en imorgon oxå inte bara för det är så gott utan för att det är så bra i värmen, nästan bara vatten ju.




Hola!

Vet väl egentligen inte vad jag ska skriva, sängen börjar kalla och jag börjar bli trött.
Ville väl egentligen bara påpeka vilket underbart väder vi haft dom 2 (?) sista dagarna, hoppas verkligen det håller i sig och att det blir fint väder på lördag så man kan få sålt och köpt lite saker på barnloppisen:D


Tänkte på något innan, hmm vad var det nu???
Någon som vet haha,

Kom och tänka på hur coolt hade det inte varit om man kunnat läsa tankar...
Hela mysteriet om MÄN hade man fått löst, och vi kvinnor hade sluppit fråga, eller rättare sagt, männen hade sluppit få frågan, Vad tänker du på?
Vilket dom oftast svarar: Inget.

Hur kan man liksom tänka på inget, det är inte möjligt, kanske om man mediterar eller nått, man ska ju stänga ute allt eller nått...

På tal om meditera, tror ni att det är fysiskt möjligt att levitera?
En nära familjemedlem påstod en gång att hon som ung lyckades, svårt att tro men visst kan jag tänka mig att hon fick den känslan för det har jag oxå fått när jag höll på med sånt. Meditation allså....

Och när vi ändå e inne på sånt, Spöken finns dom? Paranoja om spöktimmen! Hade ni gått ut mellan 12 och 01 på natten?

Nä det här får räcka för idag, sov gott <3



Summer sun atlast!

Ja kan det vara sommaren som kommit nu, precis lämnat på dagis och vädret är underbart, jag hoppas verkligen att det håller i sig för det är såhär det ska vara i slutet av maj. Enligt M blir det 22 grader på torsdag, lite sugen på att ta ett väldigt sent förstadop faktiskt.

Farmor har alltid sagt, 20 grader i luften så badar jag och än tror jag inte det varit 20 grader.
Idag blir det lite städning som jag ska börja med om en liten stund, sen blir det rullkväll med goa vänner ikväll. Lite som en syonta (eller hur det stavas) fast vi rullar cigg... Hur najs som helst.

Ha en störtskön dag i solen!!!!! :D


Helt otrolig röst!

 

Men min fråga till er....

Är detta originalet?


Sunday rain!

Tråkväder idag med suck. Men utelek blir det ändå haha. Rensat upp lite i trädgården som är aningen geggig pga allt regn. Får se hur gräsmattan ser ut sen, i vilket fall som ska jag köpa gräsfrön, men just nu är det inte direkt lönt.

Nu ska jag fortsätta med att tvätta fönster, vardagsrummet. Tänk er en hund som står och sniffar och slickar på fönsterrutorna, inte speciellt snyggt kan jag berätta.
Det är ju söndag så vi kommer nog inte göra speciellt mycket, blir väl lite mer utelek senare, lite undanplockning och så.

Vad ska ni hitta på med denna muliga söndag?


Btw

Igår spelade jag Keno, inte ofta det händer och vinner gör jag inte det heller. Satt igår och kollade keno och konstaterade att inget av mina nr var med, 3:de sista nr var 56, de hade jag, lycklig att jag trots allt fick in 1 nr haha..... Dags för kung keno blev fan ta mig 56 kungkenonr (eller vad det heter) haha så med andra ord vann jag hela 30 kr:D Superglad hahahahaha

Tidinställda inlägg???

Alltså tidinställda inlägg, kan man göra det på Blogg.se??? Kollat igenom det mesta här inne och kan inte hitta något av värde. Dessutom varit inne på DesignaDinBlogg och där hittade jag inget heller tyvärr.
Vet inte om jag direkt hade använt det men varit roligt att testa iallafall.

Fått in lite länkar på några av dom bloggar jag brukar följa. Kolla gärna in dom om ni inte har något bättre för er.

Ja... Nu var det väl inte mycket mer jag ville ha sagt. Varit en lugn och skön kväll, sängen kallar så ska lägga mig när jag blivit klar här, händer inte mycket på nätet ju och det är bara skit på dumburken. På tal om skit på tv, är det bara jag som tycker att lördagarna på tv var mycket bättre för, bättre filmer och program...? För hoppas det ändras men sen det kanske kommer till hösten då fler sitter vid tv:n, vad vet jag.

Hoppas på finare väder snart så man får en anledning att köpa lite utemöbler så man kan sitta i trädgården på kvällarna. Hade varit mysigt iallafall, en varm filt om benen och lite kortspel hade inte suttit helt fel.

Ha de gött och sov gott

Im Singing In The Rain!


Jag älskar fortfarande regn! Med regnkläder hade jag hoppat i varenda pöl, det kan ni hoppa upp och sätta er på!
haha
Nä men så avkopplande och harmoniskt, vackert.





Regn Regn Regn!

Ja gräsmattorna frödas, ja allt grönt egentligen. Idag skulle vi egentligen ner till barnloppisen men i detta väder så tror jag knappast där kommer stå speciellt många som säljer. Ändå är ja sugen på att ta mig ner och iallafall kolla läget. Från början var det mening att även jag och dottern skulle sälja men som sagt, detta väder!

Grattis M på födelsedagen! Hoppas du får en underbar dag:D

Så nu får vi se vad vi ska göra idag. Ett tag sen vi lekte med fingerfärg så kanske det blir lite sånt, eller varför inte testa på och göra trolldeg som jag skullat ha gjort läääänge nu... Vi får se, är fortfarande lite sugen på att ta mig ner till stan.....





You just gotta love them!!!!

Undrar hur många timmars övning?

 


Barnloppis=Praktiskt

Dush, frukost avklarat, snart dags för Navigator centrum, lite uppdateringar och så.
Antagligen blir det praktik den 1 juni, ska bli riktigt roligt och skönt att komma ut. Har sökt några efter den första men ingen har nappat så verkar som det blir den. Ska väl få fönat håret nu sen är det dags att bege sig.

Annars idag händer inte så mycket, Emsan kommer en runda sen, och så ska ja eventuellt packa ihop lite kläder och leksaker som dottern växt från. Barnloppis imorgon ju så blir det inte allt för dåligt väder så går vi ner där. Sälja lite köpa lite hehe.

Ha en riktigt skön dag alla

Allt är Islänningarnas fel, Jag menar jag har ingen jävla vulkan i trädgården :P

Godmorgon!
Vilket underbart mysväder, visserligen är det bara mysigt när man siter inne i värmen, måste skaffa regnkläder så jag kan vara ute i alla väder, ska ju bli en massa utflykter nu i sommar då kan man inte låta vädret begränsa en.
Personligen föredrar jag nog regn ändå. Oavsett om man är inne eller ute men lite varmare kunde de allt vara.

Idag ska jag tvätta lite, en runda till morsan blir det oxå, hon bjuder på mums, vilket innebär hemmaluad Pizza. Ska alldeles säkert bli jätte trevligt som alltid, till och med hunden ska få följa med.

Nä har inte mycket mer att berätta om just nu men kanske kommer in och uppdaterar senare.

Btw skulle jag berätta om Emsans andra etui, blev till och med en film av den något annorlunda förklaringen men filmen försvann mystiskt efter den hamnat i Emsans händer.
Förklaring lyder något såhär: Ett vulkan moln, röken i vinden, ja något sånt var det iallafall och därefter kom den trevliga komentaren av Emsan:

Allt är Islänningarnas fel, Jag menar jag
har ingen jävla vulkan i trädgården :P

(Kanske ska påpeka igen att det är citat från Emsan)

Fått Pucca låten på huvudet! :/

Och här har ni dom, Pucca och Garu!

Förövrigt sitter jag och käkar nudlar, mums:P

Ha en skön dag

One blue and one red!

Ja Emsan har tjatat om sina fina ciggetui som hon inhandlade på stan lite tidigare idag: Och bara 20 kr!!!
Ja visst emsan dom vart billiga och tjusiga, enligt henne såg den blåa ut som: The Ocean med en våg i.
Som sagt jätte tjusiga Emsan.
Får väl inhandla några senare, idag fick jag emsans gamla som ska prydas med lite fina klistermärken och kanske några "diamanter" hehe.

Annars har dagen varit lugn med det vanliga städningen och utelek i trädgården. Emsan och Krist kom förbi och chattrade lite grann, trevligt som alltid. Annars har det nog inte hänt något speciellt.
Hmmm nä inte direkt en händelserik dag. Imorgon har jag bestämt mig för att ta resten av fönstrena, tvätta med andra ord, men det återstår om det blir av. Iallafall... Imorgon önskar jag mig molningt men värme. De låter väl helt okej? det kan regna oxå, det gör mig ingenting för jag ska ändå inte göra mycket mer än att tvätta fönster ju :p

Förövrigt har jag rätt tråkigt just nu, kollat mina bloggar, blocket, Facet, lite annat smått och gott så nu tror jag att jag ska gå och hitta min säng och förhoppningsvis sova gott För det är sånt jag gör! :P


Roligt att se på gamla foton, hur man själv och alla andra såg ut, småsyskon som växt upp, vänners förändringar i stilar, och ens egen:P, dessa foton är från 2005! :P


Ha bra peps!

Och kom ihåg!
Fånga dagen:D


Och jag söker fortfarande tips på smultronställen i Skåne! Kom med massor tips vett ja:D

Pussah!

Längesen jag la ut mina egna foton!


Som rubriken lyder så har jag ju knappast lagt ut egna foton som jag gjorde mycket på min andra.
Första är min lilla myshörna i trädgården, mycket som ska göras där men de e en bit på vägen iallafall:D
Andra är ett litet egofoto på moi!
Och tredje är, tror vi, rädisor, dom e litta större nu men svårt att hålla reda på va alla plantor skulle vara...

Tjohej

Grekisk sallad is the shit!!!!!!

Ja du var vi här igen, slutet av veckan.
Fredagen var riktigt kul. kom hit lite folk på middag och bira, trots det inte så fina vädret så grillade vi. Om det så hade ösregnat så hade vi ändå grillat, hade nock fan sett till att komma på nått. Potatisgratäng fick vi med, riktigt smarrig och en helt underbar grekisk sallad med svarta oliver, fetaost ruccula, körsbärstomater. vårlök och grejor, alltså denna sallad kommer göra massor gånger under sommaren för den var helt klart bästa salladen hittills!
Ska hotta upp en bild på den en annan dag (har inte själv några bilder från kvällen) och ge er alla ingredienser, för denna sallad är definitivt värt att testa. Hmm vad var det mer, surdegsbaguette med olivolja och flingsalt, MUMS!

Maten god, sällskapet perfekt, och vi hade riktigt trevligt.

Sovmorgon igår, UNDERBART. I små mängder är barnledighet underbart, visst saknar man dom små jätte mycket men att bara kunna vakna i lugn och ro på morgonen och sen kunna dra sig en timme eller två haha det är såååå skönt:P
Sen till barnloppis med morsan, syrran och lillan, vi var ju sent ute så jätte mycket fanns det inte. Dock fick morsan köpt en liten bratz väska och 3 par jeans för 20 kr styck,  till lillan då då... Ja hittade en riktigt snygg tjock tröja, rosa/vit mössa, lite leksaksdjur, en boll med prinsessor på, ett par bilar.... detta på inte ens 30 kr totalt :P
Lyckad loppisrunda med andra ord:P

Sen myskväll här hemma, emsan var en runda här chillade med oss...

Idag har jag inte gjort så mycket, städat, handlat lite förnödenheter på CG och kolla på Marley and me! Trodde faktiskt det skulle vara bättre slut på den filmen, och tänker inte säga hur den slutar för er som inte sett den men tyckte det var ett dåligt slut iallafall....

Ha en skön söndag

(Btw var de Emsan som fixade käket:P fast M grillade och ja blanda sallad hehe:P )

Party! snart iallafall :P

Då var man färdig, bara folket som ska komma så startar de hela:D Fortfarande dåligt väder men iallafall inget regn:P


Grilling today?? :P

Hello!

Strax städning på schemat, får lite besök sen idag ju. Planerar att grilla hehe, trots vädret, men vi kommer nog på något! :D Annars finns alltid ugnen ju.



Vitlöksklyftor vet väl för fan alla att det finns????

Sent inlägg idag, Ems har precis stuckit, blivit en massa skratt och snack i köket, jag har fått rensat och städat hela kylen och Ems har fått rullat cigg.

Lite tidgare var vi på vift, jag och Emsan, skulle inhandla lite inför helkvällen med god mat och dricka imorgon. Enligt M skulle det bli billigare att handla på netto så vi tog oss dit. För det första var hälften inte ens där, slut I guess.
Vi skulle ha vitlök, den vanligaste som funnits längst (?) Vitlök i klyfter alltså inte den som är hel som dom hade på översta hyllan.
Fråga en som arbetar där om dom har vanlig vitlök?
Hon tittar på mig konstigt och konstaterar att dom har vitlök, Jag menar på att jag vill ha den som är i klyftor.
Hon tittar på mig med stora ögon, vad menar du? klyftor?
Ja vitlök med klyftor som funnits längst...
Hon fattar inget och jag säger okej skit samma typ.

Väldigt irriterad, denna kvinna var alltså ca 35 bast, hon har väl ändå sett en vitlöksklyfta någon gång? Jag menar hel vitlök har (som förövrigt heter vitlök super solo den med klyftor heter bara Vitlök) funnits ute i handlen i kanske 5-6 år. Va fan... ÄRLIGT!

Iallafall sa jag till Emsan att eftersom vi ändå måste sticka till CG efter Netto, varför ska vi överhuvudtaget handla på Netto bara för att konka grejorna till CG och handla där, och dessutom stå i Nettos långa kö.....
Nä vi ställde tillbax dom få sakerna vi samlat ihop och begav oss i en jävlig motvind till CG. Oh kallt var det...

Iallafall kom vi in på CG, hittade det vi skulle ha och så kommer vi på den smarta ideen att kanske  CG har parasoll....
Går till första bästa anställd och frågar snällt, Har ni parasoll här?

Den äldre mannen som förövrigt ser smått väck ut tittar på mig och frågar:
Ser du någon sol där ute kanske??

Haha, bästa komentaren på länge hihi
Påpekade att imorgon blir det regn men vi ska grilla så kanske ett parasoll hade varit praktiskt:P Och han höll med haha... Men dom hade tyvärr inga just nu...

Nä nu har jag skrivit av mig lite, ska gå och lägga mig sen e de party imorgon:p

Ha en riktigt härlig helg folket

Puzzah




Fånga dagen!

Goodevening Folks!

Lugnt och skönt här hemma. Fotboll på dumburken och jag sitter här och kollar runt lite.
Dagen i sin helhet har varit mer eller mindre givande, inget speciellt har hänt utan det har rullat på som vanligt, skönt. Fredag är vi barnlediga *woho* blir lite härligt grillande med goda vänner och kanske en och annan öl...
Ska bli riktigt najs trots att det sägs bli regn, det stoppar verkligen inte oss! :)
Och det som lockar mest... SOVMORGON, varit en del väldigt tidiga morgnar (halv 5-5) så ska blir riktigt skönt att få sova ut lite oxå... Dock inte allt för länge eftersom det är barnloppis på Garvaregården mellan 10.00-12.00 fast står ofta folk redan vid 8 men som sagt ska jag ha sovmorgon så blir nog bara en snabb runda, får se hur många som kommer stå och sälja när det ska regna även på lördag...


Ja har väl inte så mycket mer att säga!

Carpe Diem


Kommer inte ihåg vad jag ska skulle skriva!

Men det är ju typiskt mig, lika snabbt som jag får en bra ide eller tanke så glöms det bort igen suck.

Men Piroger är det ganska så mycket säkert att jag ska göra. Skum mening men den får stå kvar iallafall.
Blir mindre piroger än vad jag brukar göra, tror det blir bättre. Har köttfärssås i kylen som jag tänkt använda eftersom jag inte är speciellt sugen på köttfärssås och pasta idag igen. Sen ska dom frysas in, perfekt att sen ha som mellanmål, eller ha med på utflykten och så vidare.

Stör mig lite grann på att jag inte kan komma på vad det var jag satt och funderade över innan. Tror det handlade om sommarplaner... Ni har förresten inte kommit med några tips ju! :) Ska överväga att realistiska platser ni kan tänkas nämna, men håll gärna tankarna inom skåne iallafall...

Oh, med skrivet Skåne kom jag och tänka på Skånesdjurpark. Det borde vi nog ta oss en titt på, jättelängesen jag själv var där, många år. Men tror man både barn och vuxen uppskattar ett sådant "resemål"!
Kan man egentligen verkligen kalla det för resemål, visst reser vi dit men.... Nä jag vet inte, resemål låter helt okej så tror jag låter det stå så, iallafall tills någon kommer med ett bättre förslag.

Jaha, Så vad har vi då änsålänge:
Kjugekull
Skånes Djurpark

Och visst blir det säkerligen en runda till vårt kära grannland Danmark, Legoland hade varit roligt att uppleva, eller Bonbonland men kan tänkas att det kostar sig en bra peng också och så himla full är inte plånkan, men Hey snart födelsedag för både mig och snäckan, kan kanske önska sig ett litet bidrag till "sommarskojkassan:D"
De blir nog bra:D Lite turande för mig med vänner blir det säkert. På den tyska båten såklart, med Pinball maskinerna haha.

Ha en skön dag

Måndag och ny vecka!

Godmorgon, goddag godmiddag??? Goddag funkar väl alltid...

Idag står det diskning och tvättning på schemat, lite bus i trädgården kanske... Vill börja plantera men ska vänta lite tills mina små planter har växt till sig lite. Ja snart städat klart... Lyssnar på lite go musik på VH1, än en gång älskar den kanalen.

Ha en skön dag

________________________________________________________________________________________________

Förresten, nu vart de måndag igen. Snart fyller M år och sen kommer alla på löpande band, massa födelsedagar under sommaren, en riktigt rolig och najs period väntar, inte bara med tanke på alla födelsedagar och firande, utan sommar, värme, stranden och massa massa utflykter, har redan en del bestämt, ställen ska besökas som jag själv ofta besökte som liten.

Ska bli underbart, kanske kommer en liten sommarplan här vid ett senare tillfälle, har ni några bra ideer så skriv gärna en komentar på härliga smultronställen :D



Ett av dessa ställen vi ska besöka :)

Är 8 miljoner tillräckligt?

Faller in och ut från drömmarnas värld.
Dagdrömmar då då, det är något jag alltid varit riktigt bra på, att dagdrömma haha. Vilken merit va. Men visst ska man kunna drömma, fantisera. Men sen är ju frågan hur pass verklighetstroget det skulle tänkas vara.
Men sen har jag alltid sagt, Allt är möjligt, bara man vill tillräckligt mycket, och har lite tur hehe.

Min vanligaste dagdröm handlar nog ändå om pengar, för mig ofantligt mycket pengar. Jag antar att arbetslösheten gör det mot en. I mina drömmar/tankar, vinner jag, den (som jag och några vänner för några år sen kom fram till) perfekta vinsten när det kommer till pengar, 8 miljoner.
Då kanske ni säger: När du ändå drömmer, varför inte 10 eller 100 miljoner?

Nej, 8 är lagom, jag hade kunnat köpa mig en litet hus, renoverat och inrett efter smak, skaffat körkort och en fin bil. Shoppat en massa kläder och småsaker jag egentligen inte behöver, smink och parfymer i massor och även skämma bort min familj. Och resa lite, vill ju bjuda hela familjen på resor.

Men just där börjar pengarna kännas lite.
Innan jag ens har fått dom så har dom försvunnit, okej jag vet att jag definitivt kan spendera pengar, men innan jag ens har pengarna haha.
Tankarna går ändå om jag hade vunnit tillräckligt mycket pengar så hade jag velat köpa ett mysigt litet hus till min mamma med en fin trädgård där hon kan fixa och ha sig, kanske en lite studio med glasväggar.
Till far min hade jag velat ge ett större hus, med eget rum till alla syskonen....
Sitter och funderar nu på om inte jag skrivit en liknande text på min gamla blogg??
Jaja det är lösen på den ändå så kan vara trevligt kanske haha med en uppdatering.

Jaja, bilar till alla syskon, sparkonto till dottern så hon hade haft när hon flyttade hemifrån osv osv.


Men.... Trots allt har jag det rätt bra som det är nu, visst hade inte ett jobb varit fel alls men förhoppningsvis har jag det snart. Och med pengar kan man göra mycket och köpa mycket och man kanske hade varit glad för stunden men tror inte de pengarna hade skänkt mig mer lycka....

Nä nu lägger ja dessa tankar åt sidan...

Vad tycker ni hade varit en perfekt vinstsumma?

Ha en skön söndag


(Btw, Spelar man inget kan man inget förlora, o spelar man inget kan man inte heller vinna! *jag spelar inte*)

Guldkant på tillvaron?

Då var det söndag igen. Förkylningarna vill inte riktigt släppa så det blir nog en rätt lugn dag idag oxå.
Jag har egentligen inte speciellt mycket att berätta om. Kollade på min film igårkväll, var mycket bra.

Sitter och tänker på vad som händer nästa vecka, egentligen inte speciellt mycket. Ska kolla efter ny praktikplats, om inget annat så någonting att göra innan det på CG blir tillgängligt, men jag vet var jag vill söka, ska bara ner och göra det oxå. Möte på NC blir det oxå, kolla upp läget.
Ja.....
Vilken händelserik vecka va hahaha....
Nä men det blir nog bra, lite besök av kära vänner ska nog få bryta av den annars så vardagliga rutinen och ge lite guldkant på veckan.

Dagen efter Valborg!

Godmorgon.

För att vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att det känns som om det skulle vara söndag idag. Hela veckan har jag varit en dag före, känns lite mysko och vet inte varför jag gör så...

Tänkte förgylla dagen med lite loppis här och var men fick förklarat för mig att det är ju röd dag idag så ingen loppis. Men det e inte hela världen ju... Nästa vecka börjar barnens loppis, så dit ska vi. Kanske sätter oss och säljer lite prylar oxå, antagligen kläder för nu har vi massa som är urväxta.

Blir väl att ta det lugnt idag oxå, stanna hemma pga av lite feber och mycket hosta. Visst hade lite frisk luft varit bra men tror inte det blir utelek iallafall....
Ja nu har jag väl inte mer att säga förtillfället...

Jo.... Sugen på att ta in en liten kisse som strykt runt här i 3 dygn (vad jag vet, kan vara längre) sitter utanför dörrarna och jamar, har hälsat på den när en vännina hittat den då för 3 dar sen.. Jätte kelen och social katt, verkligen ingen utekatt, och jag tror att han (kolla inte super noga, men är rätt säker på att de e en hane) antagligen lyckats trilla ner från en ballkong eller dylikt.
Den är vit med röd/bruna stora fläckar, super fin så kanske någon som vet vem den tillhör läser bloggen haha, antagligen inte men man vet aldrig :) (inget halsband tyvärr)

Ha en riktigt underbar lördag alla läsare! :)

Massa Pussar Från Moi!


RSS 2.0