Gräddkola är smaskigt!

Hej hej,  Kyliga morgnar har vi att se fram emot, och varmare kläder. Hostar har fortfarande inte försvunnit, men så brukar det vara för mig iallafall... Kanske någon som läser bloggen vet någon bra receptfri hostmedicin? Tacksam för förslag.

Men än har inte hösten avskräckt mig, förresten såg jag tydliga tecken på att hösten är här i förrgår när jag och lillan plockade plommon, några av körsbärsträden vi gick förbi att fått vackra röda blad, bara några stycken men tycker det är ett bra tecken på att hösten verkligen är här. Nu längtar jag bara tills alla träd ser ut att vara i brand, tankarna går lite på pyssel som man kan göra, kanske göra lite fina ramar med tösen, rimma fast vackra löv i alla olika färger och sen lacka:) Blir nog både fint och roligt att göra.

Just nu sitter jag och väntar, kunde goitt plockat undan lite, men det kan jag likaväl göra sen också. Som sagt sitter jag och väntar i princip på att tiden ska gå, snart möte på arbetsförmedlingen, för en gångsskull så har jag inte blivit utskriven av ingen anledning haha, så nu har mina 90 dagar gått, nu ska vi se vad som händer härnäst.
Jag ska på jobbintervju också, taggad och lite nervös är jag. Går inte in på exakt vad det är för ett jobb eller vad det är för benämning men det kommer om jag får jobbet så jag hoppas ni alla håller tummarna nu, jag behöver verkligen detta :)

Ja vad ska man mer babbla om, har nog inte mycket mer att säga just nu, ha en skön dag i solen

( och nä rubriken har inget med texten att göra haha, bara ett litet påstående)



Ägglossning och hosta utav helvete, nä det har inte varit en skön natt!

Gårdagen var völ egentligen helt okej, lite lugn och ro, tvätta och så... Ägglossningen var jävlig, brukar inte känna av den så mycket men igår.... Vem fan vill höra om ägglossning egentligen....

Runt 20 i 1 inatt började jag hosta, kraftigt, fram till runt halv fyra... Hatar verkligen hosta, men magmusklerna har fått sig en ordentlig genomgång haha, det könner man idag.

Idag är det Palmfestivalen och jag måste verkligen komma ihåg att köpa vanliga AA batterier, klart att det blir en massa massa foton. Och vill påpeka att jag är riktigt glad att lillan inte blivit smittad av mig, visst hostade hon lite någon dag men nu är det borta igen, skönt såklart, förkylningarna kommer i sinom tid ändå.
Idag blir det iallafall som sagt middag ute på stan med morsan, familjen och några nära vänner. Ska bli mycket trevligt, såvida vi hittar bord det vill säga haha.
Gud, känner mig helt flummig och funderar på om jag inte kanske skulle ta mig en kopp kaffe innan jag gör något mer, HUR smakar kaffe med honung egentligen? Ganska gräsligt kan jag tänka mig. Nä det gör vi nog inte.

Efter middag så blir det en runda på stan, ser om vi kan vinna lite gosedjur, till dom miljoner gosedjur vi har här hemma, dom behöver väl lite ombyte dom oxå haha. Kolla knallarna, vilket jag gillar massor, och förhoppningsvis kan jag lura upp någon i en karusell så jag får åka nått jag med:):):):)

Nä dags att sätta på kaffe och ta mig ett varmt skönt bad i tystnaden, eller nä hottar nog på lite mysig rock.

Ha en härligt dag för det tänker jag, och bor ni i närheten av Trelleborg så titta in på Palmfestivalen, ni kommer inte bli besvikna:)


På toppenhumör!

Nyponsoppan som jag gjorde igår blev en riktigt hit, både för barn och vuxen, skoj såklart, och nyttigt. Det kommer jag göra fler ggr, utan tvekan, nu ska jag bara få tummarna ur och torka resten av nyponen.
Imorgon blir det Mikaeli (palmfestivalen) Det börjar med att en vön med son kommer hit, sen ut och fira morsan lite så fyller, hmmm de var väl 27 detta året oxå? :) Puss på dig mamsen...
Vi ska käka middag ute iallafall och sen blir det nog en tur på marknaden eller festivalen, vilket du nu föredrar hihi.

Förövrigt hjälpte Besa mig att färga håret, cappocino (ja de nog oxå felstavat) hette färgen och jag är supernöjd, och har redan fått flertalet komplimanger, gillas såklart haha. GE MIG UPPMÄRKSAMHET haha

Ja egentligen har jag väl inte mycket mer att säga, hostan håller i sig men lillan är fortfarande frisk tack och lov, sol ute idag vilket är väl rätt mysigt men själv tycker jag det är mycket kallt iallafall... Eller lite kyligt iallafall :)

Förresten, har ni sett Fångarna på fortet? Fortfarande kul men saknar verkligen Fader Farar. R.I.P

Just det, någon som vet hur man skickar bilder till bloggen via mobilen, tänkte visa min nya hårfärg ju :)
Tackar massor för hjälp!

Skickar massor massor kärlek till er alla:)

Godmorgon

Änsålänge håller sig datorn igång, ett fenomen som jag fortfarande förundras över haha.
Igår fick jag för mig att testa en ny sak, och ni som känner mig vet att jag älskar att baka. Så för första gången testade jag att baka chocolat chip cookis, första satsen blev chocolat chip och lime, andra chocolat, chocolat chip och tredje med några kola choklad godisar men dom sista blev inte helt bra, Besa fick agera smakare och tyckjte alla var goda. Men den första blev bäst :) Och ja jag skryter haha, men visst får man väl göra det om man känner att man gjort nått bra :)

Förövrigt så ska jag testa en annan ny sak oxå så fort jag fått lånat en sil haha, eller så gör jag något provocoriskt (ehm stavas de verkligen så?), iallafall så ska jag göra nyponsoppa:) Så jag, lillan och Bes har plockat massor nypon, ska göra en sats till att börja med och sen torka resten eftersom man kan göra nyponsoppa på torkade nypon oxå. Kan lägga ut recept senare annars finns ju alltid google för er andra som vill testa. Super bra med nyponsoppa nu när det är förkylningstider:)

Hösten har verkligen kommit nu. Kyligt och mörkt har det blivit, massa regn och rusk... Mysigt tycker jag men förkylningen kan man gärna vara utan.,..

så nu har jag skrivit tillräckligt för idag

pusshay

HEEEEJJJ!

Haft lite problem med lösenord lite här och var, Facebook och hotmailen blev hackad, typiskt... Lyckades fixa face men hotmailen är nog förlorad suck.... har varken direkt lust eller inspiration att skriva just nu... men jag kommer nog in en annan dag....


Go with peace hommies


Lots of love:)

Det var allt ett tag sedan!

Ja jag har haft rätt fullt upp den senaste tiden, med praktik, födelsedagar och massa skojigheter. Lillan fyllde hela 2 år för några veckor sedan, kalas var riktigt kul och alla verkade trivas, det bjöds på grillad korv och sen kakor och mina fina tårtor haha. Från en sak till en annan så har jag fått fortsatt praktik, 1 månad till, härligt! Och sen får vi se vad som händer sen. Hoppas fortfarande på något, kanske timmar vem vet. Gillar fortfarande det jag gör och människorna jag jobbar med, och alla härliga kunder, allt från glada barn till sura gubbar och förstående . Haha man får se en hel del och jag älskar det.

Denna helgen har det varit rätt lugnt, har varit Gislövs marknad, tog en trip på lördagsförmiddagen, var trevligt men detfanns inget nytt om man säger så, blev en ballong till tösen i princip, inga karuseller ville hon åka så det hoppade vi. Sen stack jag ut en snabb runda med Krist och Emily på kvällen, var trevligt, men det var mycket roligare att springa där när man var 15, så hann precis hem med 21.25 bussen, och den var riktigt riktigt full haha. Men kom hem och sen blev det mys framför American History X och vattenmelon *MUMS*

Idag blir det bara lugn och ro här hemma, lite städning kanske man får ta sig an. Är visserligen lite sugen på att göra sånadär goda pizzabullar, prefekt att ha med sig till jobb imorgon till lunchen, börjar bli trött på det vanliga Nudlar i burk haha.

Have a lovely day yall

RSS 2.0